Tehnički kutak > Garaža
NRG
dario007:
E da u startu nisi imao pezinu diznu,nebi se zeznuo.Poceo bi stelat iz nule sa setom dizni i bok.
Sta ce se stavljat da valja?Dizne?
Ngk br9eix madi in japan,te ne krepavaju ko ove za 20kn
TopPerfomance4:
Dobra cijena za svječicu za dizne i ostale djelove sam mislio
Corector:
--- Citat: dario007 - 08 Studeni, 2017, 18:10:08 ---E da u startu nisi imao pezinu diznu,nebi se zeznuo.Poceo bi stelat iz nule sa setom dizni i bok.
Sta ce se stavljat da valja?Dizne?
Ngk br9eix madi in japan,te ne krepavaju ko ove za 20kn
--- Kraj citata ---
Ako postoji 4x dellorto dizna,onda bih mogao ustelat pezu. 53 je brutalno prevelika.
Ovako sam se zadrzao na gurtner diznama i posao mi je bio znatno olaksan, a to je na kraju rezultiralo originalnom pezinom diznom gurtner 53 koja je cak mrvicu velila s yasuni R spuhcetom. Kako nemam pojma. To je vec treci karbirator.
Ta gurtner 53 ima rupu od 0.45mm otprilike.
dario007:
Ako te to muci,napravi piksu s kojom ces serafit gore phbg ler dizne,njih ima od 30 do 52.
Znam da sam sa suhim dzorao 50,52 i 55 diznu,stelao je pezu...sad nezz jesu mu valjale na kraju...
Corector:
Nista me vise ne muci ,ta je prica zavrsena u rano proljece nakon nekoliko pokusaja stele kad sam se prosetao kroz spektar.
Zanimljivo mi je to kako peza vrti yasuni R sa serijskom diznom koja je jako jako malog promjera,igla je skroz spustena,a serafic smjese je do ovog zahladnjenja bio na 3.5kruga odvrnutosti. To mi ostaje zagonetno, a trosi skoro 4.5 litre i pitam se kroz sta i kako moze toliko suknuti kroz extremno malu diznu. Vidjeti cu bas kad nabacim purejeta.
Recimo minarelli ne ide s mjesta sa serijskom diznom i rezo spuhcetom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju