Ostalo > Razne offtopic teme :)
Tvrdi i mekani federi na kvacilu kradu krajnju brzinu?
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 01 Studeni, 2017, 07:06:24 ---pazi da dok stavis jaci KumPlung da se masina ne razleti pa da te klip na pezgoli ne iznenadi kroz sic
MORE POWER!!!!
--- Kraj citata ---
Tada iz 49 dobijes BB ;D
SF2 Freak:
Imao sam prilike vidjeti skuter bez kvačila i vozi... CAk bi rekao da ne proklizava nego da je zacvikan bio :laughing7:
Znaci skuter ima OSAMSTO BILIJARDI MILIJONA KILOMETARA i to stvarno u najtezim uvijetima (Tisak) . Oni se voze po rinzolima blatu , u maksimiru idu na skakaone , po njivi dole po Velikoj Gorici , vidio ih na moru na plazi , na Sljemenu na Lojstekovoj stazi itd itd da ne nabrajam
Uglavnom ferode se toliko potrosile da se pocele extremno trositi i capise od feroda. I odjednom samo su zacvikale u zvonui tako ostale zaljepljene zauvijek. I to tako trera i vozi ... Gazda skutera kaze da samo posprica( kroz otvor za usis zraka) Variomat sa wdom da mu remen malo proklizi da ga ne baca na zadnji pri paljenju skutera... Tako da eto ima i onih kaj zele da proklizava remen i protive se anstronomskoj fizici nase brace.
zvonkec92:
Uskoro cemo citati od bate kurektora novu temu " zakovao klip, sta da radim " zbog ekstremno previsokih okretaja
Suhy ovaj primer sto si naveo ja bi reko da mu zakovalo kuMplug, neka me neko ispravi ako greŠim
SF2 Freak:
--- Citat: zvonkec92 - 01 Studeni, 2017, 14:11:47 ---Uskoro cemo citati od bate kurektora novu temu " zakovao klip, sta da radim " zbog ekstremno previsokih okretaja
Suhy ovaj primer sto si naveo ja bi reko da mu zakovalo kuMplug, neka me neko ispravi ako greŠim
--- Kraj citata ---
Istina zakovao je kuMplung i nikada se vise nije zalio na proklizavanje.
Tomi_ZG:
Zaboravio sam meni najdraže,kako oZračiti sistem :icon_scratch:
Možda s ovim :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju