Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tvrdi i mekani federi na kvacilu kradu krajnju brzinu?

<< < (6/10) > >>

Corector:
Jucer opet dodatno spalio spaljeni kuplung na pezi. Zapeo u spici i barem 50 uzastopnih visokoturaznih prevrtavajucih startova je spusilo kuplung i zvono. Start je strasno oslabio i samo dreci u startu, a polako ubrzava.
Mislio sam da je konacno to to, da ce kuplung proklizavati u krajnjoj. Medjutim krajnja i okretaji su isti kao i prije.

Zelim to dozivjeti jer daje osjecaj mocnijeg agregata. Pricekati cu jos malo da se pojedu ferodice pa bih onda konacno trebalo klizati. Ili da dobro podmazem s uljem kvacilo sad kad je sve ovako ubijeno.

runn3r:
Meni je oso bio lezaj na kumplugu onaj zatvoreni pa je pustio mast i zabalio kvacilo problem je bilo krenit al u krajnjoj je vrh  :toothy12:

RunnerSukosan:

--- Citat: runn3r - 31 Listopad, 2017, 13:37:13 ---Meni je oso bio lezaj na kumplugu onaj zatvoreni pa je pustio mast i zabalio kvacilo problem je bilo krenit al u krajnjoj je vrh  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Kad cete se vise naucit da nije kumplug ni kuplug nego KUPLUNG! Njemacka posudenica (Kupplung)..  :angry7:

firkefica:

--- Citat: RunnerSukosan - 31 Listopad, 2017, 13:45:42 ---
--- Citat: runn3r - 31 Listopad, 2017, 13:37:13 ---Meni je oso bio lezaj na kumplugu onaj zatvoreni pa je pustio mast i zabalio kvacilo problem je bilo krenit al u krajnjoj je vrh  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Kad cete se vise naucit da nije kumplug ni kuplug nego KUPLUNG! Njemacka posudenica (Kupplung)..  :angry7:

--- Kraj citata ---
mrale ti si jedan mučki provokator! ko onaj švabo koji ispravlja naglaske njemačkih vozača  ;D

Tomi_ZG:

--- Citat: RunnerSukosan - 31 Listopad, 2017, 13:45:42 ---Kad cete se vise naucit da nije kumplug ni kuplug nego KUPLUNG! Njemacka posudenica (Kupplung)..  :angry7:

--- Kraj citata ---
Čekaj mrale kad počnu s boMbinama,bUbinama,amoNtizerima,aSpuhima,ima da ti pamet stane,ili sumLJaš?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju