Ostalo > Razne offtopic teme :)
Tvrdi i mekani federi na kvacilu kradu krajnju brzinu?
Tomi_ZG:
--- Citat: JogFromYamaha - 29 Listopad, 2017, 23:27:15 ---...
--- Kraj citata ---
Ok,al jedna stvar mi nije jasna,razno razni dunsteri koji se smatraju enciklopedijom znanja(a ubiti su enciklopedija sranja) tvrde pazi sad,da se kuplung s MEKANIM federima sklapa na krajnjoj brzini i proklizava,ta izjava se kosi sa fizikom i djelovanjem centrifugalne sile tak da to može izvalit samo jako ograničena osoba bez grama mozga,al nikaj čudno pošto ti isti tvrde da se karburator mora preštelat čak i ako sa ceste odeš na nasip,jer nisi više na istoj nadmorskoj visini,na kraju dotičnima ispadne karburator po cesti od toliko preštelavanja
RunnerSukosan:
Ili da mu se motor ugasio kada je otvorio prozor :laughing7:
kos7:
--- Citat: RunnerSukosan - 30 Listopad, 2017, 14:49:14 ---Ili da mu se motor ugasio kada je otvorio prozor :laughing7:
--- Kraj citata ---
pa friski zrak=> treba postelat smjesu
kak to neznas :angry7:
Corector:
Evo ja se trudim vec godinama da mi proklize i nema sanse. Pomozote mi jer ne znam sto da radim a htio bih to :help:
Cak sam imao situaciju kad je semering od remenice propistio mast i vozio sam mastan kuplung i zvono na pezi. I opet je krajnja bila ista.
RunnerSukosan:
Ahaaa kume... A daj mi objasni evo vec sam s runnerom 70 i srkom bb 172 bio u zg i nisam stelao smjesu ni jednom. Jel to znaci da ja imam neku alien tehnologiju? :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju