Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pripasivanje polutke ditech/piaggio

<< < (9/20) > >>

zvonkec92:
Za minu je najlaksi tuning polutka od peze wrc, nema bolje stvari od toga, nema kemijanja samo plug&play

PchelaUbica:
Meni stoji ta wrc polutka jer mi nekim cudom ne radi dobro. Puno bolje je radila morini/tgb linearna

dario007:
Evo i videa nakon prvog stelunga polutki

Gore je turpijani sport,19 karb i nardo.Kit je sad kod kolege Lajtunga,pa da vidi kako to otkida sa jacim spuhcetom.

Evo i drugi video sa replicom,gljivom,21 karbom i Nardom.Kit jos dan danas vozi sa 23tkm na prvim karikama i klipu je bio do neki dan kod kolege Danijela 4x4,a vozio ga je i Dacerovs

Lajtung:

--- Citat: dario007 - 03 Studeni, 2019, 18:16:08 ---Evo i videa nakon prvog stelunga polutki

Gore je turpijani sport,19 karb i nardo.Kit je sad kod kolege Lajtunga,pa da vidi kako to otkida sa jacim spuhcetom.

Evo i drugi video sa replicom,gljivom,21 karbom i Nardom.Kit jos dan danas vozi sa 23tkm na prvim karikama i klipu je bio do neki dan kod kolege Danijela 4x4,a vozio ga je i Dacerovs

--- Kraj citata ---

Joj sunce ti :)
Nemam komentara, osim da ide predobro. Koja je radilica bila gore? Ovo na videu je s duzim ili originalnim prijenosom/reduktorom?

Još se nisam stao s 4x4, meni je ovo povremno zadovoljstvo ali on se vozi svaki dan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:
Nemoj se ni stajat,replica ide ko da se otrova nagutala...

Na oba videa je serijska getriba

Radilica RMS racing i ta dan danas vozi,a prezivjeva je 3 vadjenja i racinga mk2,rasipavanje lezaja... :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju