Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pripasivanje polutke ditech/piaggio

<< < (5/20) > >>

dario007:
Ovo kod mene je jos manja kemija a rade savrseno. :)

Samo pinovi s jedne strane potokareni sa 6.5 na 6 mm

dario007:
Isprobano krajnja je ista,cak sam 2km/h po satu vise nabrao,prije 140,sad 142km/hMjerio sam do kud ide remen u polutkama i upadaju isto,tako da bi po tom pogledu trebalo biti isto.

Sad malo o okretajima u ubrzanju.Obrtaji su zakucani bilo gdje da se pusti i da gas.Vrti 10800 bilo gdje.Ako se od nule ubrzava punim gasom oko 95 gps-a odu na 11000 pa na 98gps-a odu opet na 10800.Na jedno 108gps-a remen ode u vrh i jos nabere do 11200.

Ovakvo savrsensto nisam nikada imao sa piaggio polutkom.Tamo je startao na 11300,pa na 55gps-a spustio na 10500 i onda na 90ak gps-a na 10300.Znaci katastrofalna oscilacija od 1000 okretaja.Jedino je start bio bolji ali to pripisujem steli sajbica i tome sto je na startu bio u idealnim okretajima(11300). :hello:

Corector:
Za prgav setup sve mora biti modificirano, ovakvu preradu jos nisam vidio i drago mi je da smo jos jednom prvi u necemu :headbang:

dario007:
Zanimljiva stvar ali sa zelenim malossi federom okretaji ne osciliraju vise od 200-300 okretaja,cak ni uz brijeg.
Koristit cu ipak ljubicasti,nijansu su stabilniji okretaji.

Posto ima mjesta da se polutke vise otvore od orginalnih,moram malo kvacilo odaljit od polutki,onda cu naloviti i poboljsanja po pitanju duzine prijenosa i max brzine.

Start s ovim polutkama je nekih 500 okretaja vislje,tako da mogu i meksi federi na kuplung.(govorim o situaciji sa istim komponentama u prijenosu)

Posnimit cu video kako okretaji stoje kroz ubrzanje,samo da jos postelam prijenos pod konac! :toothy9:

Corector:
Ovo za start mi se extremno mnogo dopada, valjalo bi ispostovat to  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju