Općenito > Oprema

cerada za skuter

(1/2) > >>

petarpan:
ima li netko za preporuciti kakvu ok ceradu ? skuter je vani i treba zastitu a stara lagano daje otkaz
probao sam onu od lidla jer je bila jeftinjak al bas toliko i vrijedi..a staru vise nemrem naci za kupiti

ajlavsrku:
Ovako ja kad bas nesto mora skuter ostat u dvoristu,jeftina lidl cerada,stavim nju zakacim i priko bacim ceradu iz interspara 5x3m placenu 40 kn za pokrivat drva,nadstresnice il bilo sta,ne da mu nije ladno,nego izgleda stvarno koda je neko drva pokria,i priko povezen elasticne konope da drze i cao.

petarpan:
skut mi je stalno vani i pod ceradom, al je ova nakon dobrih 10 godina rekla da joj je dosta pa trazim zamjenu.
ova iz lidla je ko vreca za smece debljine.

gledam da vecina kod nas ima one oxford al koliko sam gledao reviewe i one su full tanke

ajlavsrku:

--- Citat: petarpan - 20 Listopad, 2017, 13:26:04 ---skut mi je stalno vani i pod ceradom, al je ova nakon dobrih 10 godina rekla da joj je dosta pa trazim zamjenu.
ova iz lidla je ko vreca za smece debljine.

gledam da vecina kod nas ima one oxford al koliko sam gledao reviewe i one su full tanke

--- Kraj citata ---

Probaj ovako ko ja,lidl cerada debljine kese za smece haha,i priko samo cerada za pokrivat bilo sta u interspara je ima i samo je nabacim priko i stegnem i nema problema moze snig bit motor suv totalno,rjetko kad koristim ceradu uopce kad je u zatvorenom prostoru al eto ka zatriba pomogne u potpunosti

Corector:
Ima na ebayu crno crvena,oko 70kn i jako ie dobra. Drzi vec godinu dana. Materijal je bolji od onog iz Lidla.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju