Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Vremena na 201m

<< < (4/9) > >>

Vragolasti Denis:
Ovo je jeako lijepo kako ste organizirali i sve prezentirali. Razmislja li se opet tako nesto organizirati kao recimo 5 godisnjica od prvog mjerenja. Da se vidi koliko je tko napredovao ?

Corector:
Tesko ces vidjeti kako je tko napredovao u tjuniranju istih, kad skoro sve te vozilice nisu vise kod vlasnika, niti su setupi isti. Ali da se vecina vlasnika danas vozi jos brze, to stoji. Za jedan skuter sigurno znam da je rasprodan u dijelove kad mu je pukao iglicasti lezaj Ø 12X16X16 u Karlovcu.

Vragolasti Denis:
Vjerujem, vrijeme prolazi iskustva je sve vise a i ceznja za jacim takoder. Volio bih doci na takvo okupljanje iako vozim 50cc Peugeot ali horizontalnim cilindrom.

challenbeen:

--- Citat: Vragolasti Denis - 06 Siječanj, 2022, 17:07:52 ---Vjerujem, vrijeme prolazi iskustva je sve vise a i ceznja za jacim takoder. Volio bih doci na takvo okupljanje iako vozim 50cc Peugeot ali horizontalnim cilindrom.

--- Kraj citata ---

Imat ćeš priliku i za time  :icon_biggrin:
Ove godine u svibnju-lipnju bit će opet u Zadru meet  :toothy9:

Nadam se da bi mogli dečki iz ZG nešto organizirati  makar da se narugaju haha :icon_thumright:

Dragster 50:

--- Citat: challenbeen - 07 Siječanj, 2022, 07:02:12 ---
--- Citat: Vragolasti Denis - 06 Siječanj, 2022, 17:07:52 ---Vjerujem, vrijeme prolazi iskustva je sve vise a i ceznja za jacim takoder. Volio bih doci na takvo okupljanje iako vozim 50cc Peugeot ali horizontalnim cilindrom.

--- Kraj citata ---

Imat ćeš priliku i za time  :icon_biggrin:
Ove godine u svibnju-lipnju bit će opet u Zadru meet  :toothy9:

Nadam se da bi mogli dečki iz ZG nešto organizirati  makar da se narugaju haha :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ja bi se ziher zaletio, ali mi je malkice predaleko.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju