Tehnički kutak > Garaža

Zip

<< < (2/11) > >>

dario007:
Nema te termogrupe koju pravi specijalac nemre ubit u 5000km,vecina onih sto nakace malossi kurce palce,spuhove,obavezno red spongove i ostave 53 diznu,jel sto tvornica napravi se ne mjenja!
Pod uvjetom da je sve postelano solidno,moze napraviti puno km...

Prebi:

--- Citat: dario007 - 04 Listopad, 2017, 07:53:18 ---Lijepi skutercic :)

Koji je setup prijenosa i frge,nisi spomenuo...

--- Kraj citata ---
prijenos je multivar s ljub centralnim dizna je 64,6.1 rolice crni malossi federici, orginal remen. Postavke karburatora ne znam jer kako kazem kod mestra san ga odvea da ga ne sj****.  :dontknow:

--- Citat: Tomi_ZG - 04 Listopad, 2017, 10:24:07 ---A ak ćeš čekat smrt termo grupe za stavit kit ostarit ćeš,pia klip i cilindar bez problema voze 70-80 hiljada kilometara,čak i više

--- Kraj citata ---
ne krepa li dok imam strpljenja onda cu ga stavit, al za sad san s brzinom zracnjaka sasvim zadovoljan  :)

walkay:
Lijep Zipic, puno sretnih km... jos da je Zip Sp  :icon_thumright:

Prebi:

--- Citat: walkay - 04 Listopad, 2017, 19:55:21 ---Lijep Zipic, puno sretnih km... jos da je Zip Sp  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala hvala  :toothy9:
eee da je barem sp, taman kad sam ja gleda kupit skuter prodava se jedan sp novija linika (toe negdi 3. misec ove godine) i ja ocu necu i na kraju ode... a bija je 6000 kn ima sportski auspuh  :'(

TopPerfomance4:
Lijep je zip npr nebi piturava cili motor opituraj blatobran i gornju plastiku u bijelu mislim kako hočeš

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju