Ostalo > Motocikli
Suzuki GsxR 1000 L3
RunnerSukosan:
Kratki uvod u pricu kako je sve pocelo :glasses9:
Pocelo se sa tph 125, sp 180 i nrg 70 polini evo 3, na zalost od njih nemam sliku :(
Zatim je trebao doci neki motor i tako su slozena 2 streetfightera ,kad se sjetim grmljavine iz one gurle od topa glava mi zavibrira :headbang: :laughing7:
Zatim se vec pocelo ozbiljno vozit pa su prodani streetfighteri i dosao je suzki gsxr 1000 k6 a.k.a. SUZANA :icon_biggrin:
Kupljen sa 24000, a prodan sa 55000km.
Bio je bone stock pa se krenulo u sredivanje. Braking diskovi, karbon poklopci, crash protection ,ruckice, full akrapovic ,itd, itd.. Ne sjecam se ni sam koliko je toga stavljeno...
I tako u zamjenu za k6 + nadoplata stigao i L3 :headbang:
Kupljen sa 13800 od prvog vlasnika ,trenutno ima 24000km.
Trenutno na sebi ima yoshimura grane i akrapovic top, racingbike utezi volana,vizir fabrri, karbon poklopci i neke plastike. Ali to je tek POCETAK slaganja, veliki su planovi za l3 hehe :headbang:
Slike trenutnog stanja (uploadat cu jos kad na komp dodem) :icon_biggrin:
Plan je napravit nes slicno ovome :icon_thumright:
Narucene racingbike stelajuce nogarice, brembo ruckice i rcs radijalna pumpa. Na cekanju su za sada marchesini i öhlins. Sljedeca su na redu zuta crijeva,rk 520 zuti lanac,domino ruckice i lajtunzi. :headbang:
Naravno detaljno cu izvjestavat o nasim radovima , zivio najbolji forum na svijetu :headbang:
Stay tuned :glasses9:
TopPerfomance4:
Auu kako je suzana lijepa mada se meni osobno više sviđa bijelo siva verzija
RunnerSukosan:
Stigli goodridge lajtunzi
Legla neka kombinacija za marchesini tkd ih ocekujemo uskoro :icon_biggrin:
kos7:
yoshi grane+ akrap top :icon_biggrin:
zvuci ovako, znas kaj valja, but akrap brings pussy :laughing7: :laughing7: :laughing7:
suzukcad je vrhunska, jel dolazi i kisobran uz njih kumeee
Tomi_ZG:
To je onaj od frenda?
Lepi je znaš kako
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju