Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Gilera vx/vxr 2007
Silov93:
Znaci dogodine ce mi ostat blizu 15.000 sa strane koje su relativno visak pa san zato mislia zbog udobnosti to kupit... masinu sad neznan tia sam jer mi prijatelj moe rijesit masinu 200/250 sa kratkim blokom iz italije ki nova sa malo km, on je to seb isto na vxa stavia... i sad neznan neb tia ono masinu dirat da stavljam kit i tako te stvari da triba to jos vise odrzavat i kupovat to ako se pokvari i slicno... htio bi da motor bude sta dugotrajniji...
Prebi:
Kad ti ostane 15 iljada viska sastrane i ne znas stas s njima onda lipo prodaj taj vx i kupi st 200.
Vrlo logicno a ne se tu jebat sa nekin narucivanjen masina iz italije i spajanjen toga.
steeef:
--- Citat: Prebi - 20 Listopad, 2017, 01:28:29 ---Kad ti ostane 15 iljada viska sastrane i ne znas stas s njima onda lipo prodaj taj vx i kupi st 200.
Vrlo logicno a ne se tu jebat sa nekin narucivanjen masina iz italije i spajanjen toga.
--- Kraj citata ---
stvarno neznam kojom se ti logikom vodis..
250 masina na noviji model runnera doslovno se samo stavi gore i usteka jedan dzek,jedna zica za masu na blok i jedna zica plus na anlaser..
druga stvar,decko ima 16 godina,ovo kaj sad ima more vozit sa a1 a 200cc more tek sa a2 koju more polagat sa 18..
logicno je da nisi bas upucen u materiju pa govoris napamet
Prebi:
Moze st 200 vozit s a1 kategorijon u koju soadaju motori do 15 kw a st 200 ima 15.
RunnerSukosan:
--- Citat: Prebi - 20 Listopad, 2017, 03:10:46 ---Moze st 200 vozit s a1 kategorijon u koju soadaju motori do 15 kw a st 200 ima 15.
--- Kraj citata ---
Lik otkad si na forumu samo trkeljas gluposti... U A1 kategoriju spadaju motori do 125ccm i 11kw = 15ks! Ne znam kako ti u tome vidis st 200?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju