Tehnički kutak > Garaža

Moj stari Ice :)

<< < (43/82) > >>

dario007:
Gledaj po debljini,mislim da su bijeli sa oko 1.7-1.8mm zicom.Pa premjeri sublerom koji su tu negdje.Malossi zuti su 2mm zica.

Sad ako imas set federa i planiras upogonit tog kratkog zx-a.Prvo rolicama podesi prijenos da dobijes najvecu snagu.Ako je multivar gore ljubicasti centralni,ako je orginal variomat,onda i centralni orginal.
Kad rolice podesis onda kreni od najmeksih prema najtvrdim federcicima.Ostavi najslabije,a da nema rupe u ubrzanju i ne zagusi se na startu.

di.ky.73:
Hvala dario
Probat cu,nemam volje za preveliko isprobavanje... :icon_scratch:

Usput mislim stavit deklo od runnera radi hladenje...sad nez koliko se to isplati

di.ky.73:
Dosadilo mi je mixanje mjesavine u tank
Bila je rijec da ako pumpa ostane suha da je mogu slobodno bacit?
Moze neki info? :hello:

boulybox:
barem uljnih od pia 50tki ima na svakom cosku, samo da ti kazem da sam reparirao napokon svoju vilicu na iceu i dimenzija semeringa ti je 30x42x11 ja sam osobno uzeo athenine( ako se ne varam mislim da srke imaju tu dimenziju, provjeri!) a brisace sam skinuo s druge vilice di su bili dobri jer mi se nisu trosili novci  ;D.
BTW ako se odlucis na taj pothvat probaj izvidit kolko ulja ide u stapove jer sam ja odokativno stavio 0.6ml i malkicu je premekana, dok sam zadnji put nasipo po 0.8ml po stapu i bilo je veoma tvrdo i nevozljivo, te je u oba slucaja bilo isto ulje Motorex 10w30

di.ky.73:
Hvala ti za info za semeringe  :hello:
Znaci treba mi uljna,crijeva i tjt ili...za spojit sistem uljne  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju