Tehnički kutak > Garaža
Moj stari Ice :)
Tomi_ZG:
Da ima,al bolje da si uzeo sc08,to je najbolji serijski spuh za piaggio,samo slabo ih ima pogotovo po normalnim cijenama
di.ky.73:
Kupio sc22 za 100kn a lik mi trazio 450kn za sc08 pa reko sam nema sanse za te pare kupim novi gianneli Go
ajlavsrku:
Istina,sc08 se prodaje koda je od zlata,nema ih ispod 350 kn ka san gleda nesto bzvz
Tomi_ZG:
Za 450kn kupiš zxa,to su bolesni ljudi,ja sam sc08 platio 200kn,osobno ga skinuo kod prodavača s runnera koji je imao 20kkm na satu,spuh bio u super stanju
ajlavsrku:
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Siječanj, 2018, 21:07:03 ---Za 450kn kupiš zxa,to su bolesni ljudi,ja sam sc08 platio 200kn,osobno ga skinuo kod prodavača s runnera koji je imao 20kkm na satu,spuh bio u super stanju
--- Kraj citata ---
Ja sam ima dvi god kupio tt-a za 200 kn,prominia vunu,ofarba ga i prosljedia za 400,radje bi uzea gianelli extra,zx,il cak gianelli go novi sad kad su akcije zimi nego sc08 kad gledam cijene,pa nebi da je od zlata,za te pare koje traze ima da je ofarban,sa novom zastitom,ispoliranog zavrsetka i da cadje nema u njemu,pa obicni serijski auspuh bez katalizatora jbt..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju