Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot-greska

(1/5) > >>

peugeot2:
ovako napravio sam auspuh izvadio katalizator i motor isao savrseno i samo krepao i nakon pola sata on uspio upalit i spremim u garazu i sutra isto savrseno radi i samo odjednom izgubim gas i motor sada kada upalim i dam ful gas tocak jedva da se i okrece.I danas upalim motor i dam ful gas i odsarafim jedan saraf od auspuha tamo gdje ulazi u cilindar tocak se krece brzo vrtit a kada taj saraf zategnem on opet stoji . i tako stalno ,znaci kada odsarafim samo jedan on radi a kada zategnem on neradi . Jel moguce da je to od brtve na karburatoru da vuce zrak ili sto bi moglo biti???

area mf:
ubio si motor :headbang:gušiš ga

dhorvat:

--- Citat: peugeot2 - 11 Listopad, 2008, 18:57:54 ---ovako napravio sam auspuh izvadio katalizator i motor isao savrseno i samo krepao i nakon pola sata on uspio upalit i spremim u garazu i sutra isto savrseno radi i samo odjednom izgubim gas i motor sada kada upalim i dam ful gas tocak jedva da se i okrece.I danas upalim motor i dam ful gas i odsarafim jedan saraf od auspuha tamo gdje ulazi u cilindar tocak se krece brzo vrtit a kada taj saraf zategnem on opet stoji . i tako stalno ,znaci kada odsarafim samo jedan on radi a kada zategnem on neradi . Jel moguce da je to od brtve na karburatoru da vuce zrak ili sto bi moglo biti???

--- Kraj citata ---

Jel radi motor na leru? Ak radi onda je brva oke!

Znači kad mu daš prostora pri cilindru motor se donekle razvrti jel da?

To mi nekak smrdi na loše složen spuh... znači kad ste vadili katalizator možda ste neš zaboravili izvadit ili istrest i sad je taj potencijalni "komadić" nečega zaštopal pregradu i zato se motor nemre razvrtit, guši se... Tak ja mislim  :dontknow:

maddex:
I meni to smrdi na neprotočan ispuh! Skini ga dole i pregledaj! :jerk:

Fare:
A meni to smrdi na pregrijavanje, znaci kad otvoris auspuh moras staviti i vecu diznu. Stavi vecu diznu i sve ce biti OK.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju