Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner ST swap to 250
b_garbac:
--- Citat: AutomaticA3MS - 18 Listopad, 2017, 00:20:55 ---Teško da ćeš odmah naći, ja sam par mjeseci tražio i prvu koja mi je ponuđena sam kupio. A bome i drže cijenu ali to je opravdano. Sretno u potrazi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nadam se da ce uletit nesto mora biti u italiji ili sloveniji toga pa cu valjda naci nesto inace imam istog runnera kao i ti
dacerovs:
--- Citat: b_garbac - 18 Listopad, 2017, 01:12:25 ---
--- Citat: AutomaticA3MS - 18 Listopad, 2017, 00:20:55 ---Teško da ćeš odmah naći, ja sam par mjeseci tražio i prvu koja mi je ponuđena sam kupio. A bome i drže cijenu ali to je opravdano. Sretno u potrazi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nadam se da ce uletit nesto mora biti u italiji ili sloveniji toga pa cu valjda naci nesto inace imam istog runnera kao i ti
--- Kraj citata ---
Evo ti masine!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
steeef:
to je i.e. masina :icon_thumright:
AutomaticA3MS:
Koje su prednosti ovog cdi u odnosu na obicni? Vidim da je novi 200€ pa bi valjda trebo davati neke bolje performanse ;D
anton_VXR:
--- Citat: steeef - 17 Listopad, 2017, 21:21:02 ---na novom runneru je plug and play,na starom se treba malo poigrat s ramom da ne zapinje poklopac ventila kad se stavlja motor na centralnu
--- Kraj citata ---
ali ako se to sredi moze se bez problema staviti? ja imam starog runnera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju