Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner ST swap to 250
di.ky.73:
crveni je ekstra :dobiopusuu:
Corector:
--- Citat: AutomaticA3MS - 27 Rujan, 2017, 20:29:38 ---Inače skuter jako lijepo ubrzava, obilaženje drugih vozila je postalo mačji kašalj ;D
--- Kraj citata ---
Mozda maciji kasalj na brzinama koje razvija 50ccm :laughing7: Mrale ja sam se u sve to razocarao, mislis da imas nesto konkretnije, a ono kifla posto su danasnji auti extremno elasticni, a nisu vise ni kamioni kao prije.
I nemoj si dozvoliti da te ponese pa da pretices preko pune crte i razmisli tamo gdje ima mogucnost skretanja u lijevo od strane vozila koje je ispred tebe.
b_garbac:
Dali je velika razlika izmedu 200 i 250 masine?
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Kamba:
Po meni je 250 na tako laganom skuteru savrseno...vise od tog samo motor...ne znam koji je to kamion elastican da moze ubrzat bolje od 70-120 od tvog motora...ja s Derbijem nisam imao tih problema...big like za 250 (y) :D
AutomaticA3MS:
Imao sam VXRa 200 sa poliniem i ovo ide puno bolje,a i uspoređivali smo start od nule i ubrzanja sa starim vxrom,alu cilindar,polini i sbk, ništa mi ne može :) tako da smatram da je puno bolja opcija ovaj 250 nego 200 ako već netko želi swap. Ja čekam još neki variomat da mi naleti i onda čekam proljeće i samo gas ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju