Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 50-lampica ulja

(1/3) > >>

igor27:
vozim se jučer kad ono zasvijetli lampica na par sek i ugasi se,mislio nema ulja pa dolio kad ono fali 2dcl,i dalje se pali na kratko :icon_scratch:

dal je uljna pumpa ili možda indikator ili je nekaj treče?

znam da može biti jedno i drugo i treče ali kak znati kaj je

ako je uljna kolko košta?kaj bi još moglo biti

gokiSP:
kolko ja znam, ta lampica svijetli iskljucivo kada nema ulja u posudi koja je namjenjema tome. kako ti kazes da si dolio ulje i da ona opet svijetli onda bi to mogao bi to mogao biti plovak ili neki indikator koji pali tu lampicu...

2TDottore:
i ja mislim da se indikator malo zblesirao.bitno da si ti siguran da ima ulja. :icon_thumright:

MaLi_OdvALjivAc:
ae da ne otvaram 2. temu... glupo pitanje, ali ako mi svetli lampica non stop, ima jako malo ulja to znam, al kad otvorim cep i malo mrdam skuter, presijava se vidi se da ima... Jel mogu onda da vozim jos malo?

2TDottore:

--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 11 Listopad, 2008, 17:40:14 ---ae da ne otvaram 2. temu... glupo pitanje, ali ako mi svetli lampica non stop, ima jako malo ulja to znam, al kad otvorim cep i malo mrdam skuter, presijava se vidi se da ima... Jel mogu onda da vozim jos malo?

--- Kraj citata ---

naravno da mozes.mislim da je rezerva deci i pol ulja a ja na stalkeru kad mi se upali rezerva ne vidi se na oko da ima ulja u spremniku.Tak je vjerojatno i na runneru. a sa tim mozes prec oko 200km ako trosi oko 3 do 4 litre.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju