Ostalo > Motocikli
Aprilia Shiver
nikola.dragicevic8:
Novost u garaži je Aprilia Shiver iz 2008 kupljena od prijatelja koji ju je kupio novu. Kupljena sa 17700 km, napravio sam mozda 400-500 km do sada. Motor je uredno održavan, servis rađen pred svaku sezonu bez obzira na km. Prvo ulaganje je bilo kupiti nosač za kufer ( kufer i ploču sam imao doma ) jer sam se navikao na skuter i da uvijek imam mjesta za stvari :toothy11: Moram još prmjenit zadnju gumu koja je pri kraju i nadam se samo dobrom vremenu i vožnji uskoro. Motor ima 3 mape, vozim ga u T modu koji mi najvise odgovora trenutno, S mi je još uvijek prejako, vjr stvar navike :dontknow: Položaj za volanom naravno dosta drugačiji od skutera, al napravio sam 100-tinjak km bez stajanja i nije mi bio neki problem.
TomoRI:
Čestitam na prinovi, puno sretnih km :headbang:
3alfa3:
Imas na motori.hr forumu temu o Shiveru pa ti savjetujem da se tamo registriras i pogledas tu temu, naucit ces puno o tom motoru.
Puno sretnih km :icon_thumright:
nikola.dragicevic8:
Hvala :icon_thumright:
Alfa registrirao sam se 10 ak dana prije kupovine i procitao svih 180 i nesto stranica :toothy9: Trebao sam kupit drugi shiver na kojem je trebalo malo poradit pa sam se dosta raspitivao o samom motoru. Na kraju sam se odlucio za ovaj dat nesto vise novaca al je sve 1/1. Puno znaci kad poznas vlasnika, kako je vožen i održavan.
Toni46:
Super motoric, zelim ti puno kilometara :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju