Tehnički kutak > Garaža
Runner Sp125 i Beverly500
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: ljubo46 - 11 Rujan, 2017, 19:35:39 ---
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 11 Rujan, 2017, 17:39:10 ---
--- Citat: ljubo46 - 11 Rujan, 2017, 17:11:22 ---Lega ne bi ti lagao...nekad sam novog polinia kupio za svog nexusa 500 i kad sam ga stavio gore nisam vjerovao da je to moj skuter...ogromna razlika...a variomat nakon 8000km je bio skupa s rolicama kao nov..jer je savrsena zavrsna obrada. A vibracije su se jako smanjile na stratu.
Imas na web shopu i kod plese
Evo tu sam pisao nekad davno a slike su nestale
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,94202.320.html
--- Kraj citata ---
Uzimam ga definitivno,jučer sam mjerio svoj i krajnju 156km/h ali s obzirom da sam s Sp180 prešao na Beverly 500 dobro ide,al vjerujem da može i bolje,naručio sam u amitrade pa čekam sajlu za kilometar sat,jer ovako stalno palim gps na mobu
kolika ti je bila krajnja,jer nisam uspio nać u postovima osim da se preporodio i da je ubrzanje bolje,znači ipak osluka pada na polini samo da nađem gdje ču ga naručit i ventralni bijeli kako si rekao
na web shopu kod,nisam razumio tražim polini variomat za master 500 mašine
--- Kraj citata ---
isao je nesto sitno preko 160kmh po gpsu tocnije oko 162 (po satu 180kmh) ali ubrzanje je bilo daleko bolje i meduubrzanje takoder. prema krajnjoj su bili okretaji manji nego kod original variomata sto je odlicno kod ganjanja..ma vario je savrsen..tako fino glatko ubrzanje jer je bolcna zatvorena s semerinzima i unutra ide mast...rolice koje dobijes s njim su 12 i 14 gr.... 14 grama su za tvoj skuter odlicne.
--- Kraj citata ---
definitivno to moram uzet dok sam još pri lovici
Poggiali:
Majstore, jesi stavio vario na beva? :)
Ja sam za sad zadovoljan kak serijala ide, al cisto kad se zasitim da znam :)
ivan salinovic sr sale:
e jesam još prije mjesec dana,osjetna razlika,dobio sam i u ubrzanju,i s novim variom i remenom,dobio i 15 km na ubrzanju,1600 kuna sam platio novi malossi multivar s ugradnjom,520 kelar remen,i crveni federi malossi 140kn,sve skupa 2260 kunića
Poggiali:
Ihaj, fina svota :D
Daj mi reci sa tim malossi crvenima, kak je u startu? Ono gradska voznja, kad trebas laganini do 30-40kmh, jel trese vise sad?
Toni46:
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 16 Studeni, 2017, 08:41:42 ---e jesam još prije mjesec dana,osjetna razlika,dobio sam i u ubrzanju,i s novim variom i remenom,dobio i 15 km na ubrzanju,1600 kuna sam platio novi malossi multivar s ugradnjom,520 kelar remen,i crveni federi malossi 140kn,sve skupa 2260 kunića
--- Kraj citata ---
Bolje da si uzeo polini :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju