Tehnički kutak > Garaža
Runner Sp125 i Beverly500
boulybox:
u kakvom je stanju bio espeac, di je zavrsio ako nije tajna
Tomi_ZG:
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 05 Rujan, 2017, 21:26:52 ---Evo jedna 125,upravo dovežena iz njemačke,papire sam več nabavio iako je regan još tamo,al imam račun od kupnje,ima par sitnica za sredit pošto ga je djed vozio,2002 god,23328 kilometara na satu,mašina nikad dirana,gume stare 12 godina na njemu sve govore,jedino planiram uzet original retrovizore i ovo srebrno između nogu što je vratit original u crno...to je što se tiče toga a mašina vjerovatno ide gore na 172 i to je to....
--- Kraj citata ---
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 06 Rujan, 2017, 21:22:17 ---Prodan SP125 sa slike
--- Kraj citata ---
Ti mijenjaš mišljenje brže nego oblaci dođu i prođu :laughing7:
Nije bev loš za izganjat se po otvorenoj,samo si stavi nekakav vario jer je preporod
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: boulybox - 06 Rujan, 2017, 22:53:19 ---u kakvom je stanju bio espeac, di je zavrsio ako nije tajna
--- Kraj citata ---
imaš gore 2 slike,tvorničke maske osim blatobrana i v maske,u Šibenik
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Rujan, 2017, 08:37:29 ---
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 05 Rujan, 2017, 21:26:52 ---Evo jedna 125,upravo dovežena iz njemačke,papire sam več nabavio iako je regan još tamo,al imam račun od kupnje,ima par sitnica za sredit pošto ga je djed vozio,2002 god,23328 kilometara na satu,mašina nikad dirana,gume stare 12 godina na njemu sve govore,jedino planiram uzet original retrovizore i ovo srebrno između nogu što je vratit original u crno...to je što se tiče toga a mašina vjerovatno ide gore na 172 i to je to....
--- Kraj citata ---
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 06 Rujan, 2017, 21:22:17 ---Prodan SP125 sa slike
--- Kraj citata ---
Ti mijenjaš mišljenje brže nego oblaci dođu i prođu :laughing7:
Nije bev loš za izganjat se po otvorenoj,samo si stavi nekakav vario jer je preporod
--- Kraj citata ---
a jbg prije sam uzeo beva a Sp je uletio,al kad sam se zadnjeg Sp-a sjeio i ulaganja rješio sam ga,a uzet ču malossi multivar 2000 za master mašine čuo sam da preporodi skuter,trenutno je novi 1700kn
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
ljubo46:
Ma kakvav multivar...uzmi.polini variomat i gotovo...ja sam ga novoga dobio za 1400kn i kad sam ga stavio nexus nije bio za prepoznat. Totalno drugi skuter. Ali obavezno uz njega uzmi i novi polini centralni feder.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju