Ostalo > Razne offtopic teme :)

Vožnja motora bez A kategorije

<< < (5/6) > >>

stipe:
dok se sve ovo ispisalo, jos si moga i poloziti  :icon_biggrin:

lukazikaovic:
da mogu polozit za A odavno bi polozija. malo mi je bzvz sa 21.godinu polagat za a2

3alfa3:
Lako za kaznu (mislim, nije lako, al to nije najgore), a sto ako napravis neku stetu pa ti osiguranje sjedne za vrat nakon sto isplati stetu onom kojem si ju prouzrocio? To moze bit sa 15 km/h da pogodis pjesaka koji padne i tee se ozlijedi..... Onda imas sranje samo takvo. Plus kazna za neimanje kategorije sto je nebitno u ukupnoj cifri

SixPack:
Najpametnija odluka kako voziti legalno A-katrgoriju jeste tvornicki zacepljen motor na xy kW kojeg se potom otvori.
Sve drugo, kako kazr alfa, ne bi mi palo na pamet, cifre su basnoslovne, a nek se prekrsaj ponovi vise puta (bez dozvole), ides u zatvor. Nek te netko pokupi, ostanes invalid ili slicno, sta onda?! Ili obrnuto, osiguranje ce isplatiti "stetu" osteceniku, ali onda si nahebao, dok se oni ne naplate s tvoje strane; ovrha, blokada racuna itd...i jos k tome, svi navedeni instrumenti su im danas zakonski dostupni i ide se po kratkom postupku. Ja bih takve akvizicije izbjegao u sirokom luku  :icon_thumright:
Nije sve u snazi  :icon_thumright:

dario007:
Ako te tjesi,max sto ti mogu uzeti je 10 prosjecnih Hrvatskih placa ako skrivis neko sranje,odnosno oko 50tkn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju