Tehnički kutak > Garaža

Runner 70 TP Black Trophy base kit

<< < (5/8) > >>

Bredysb5:
Danas mjeren remen 17,5mm (katastrofa)narucen je novi pa cemo vidjeti kako ce se ponasati i sta ce se dalje raditi
Mislim federi kvacila i mozda rolice

Bredysb5:
S novim remenom mi vrti
Iz mjesta kad krecem 9400-9500
A rolling start (vozim 25-30 i uvrnem gas) onda ga digne na 9800 i jace malo ali onda ih spusti na nekakvih 85 po satu njegovom na 9400 i onda ih opet dize i kad dode na krajnju je 9800 i onda odu jos okretaji ali 109 kmh(po gps 99-100) i ne prelazi to

Sada iduci korak je po meni auspuh,
Sta mislite trenutno na moj setup yasuni r? Ili nesto drugo ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

kos7:
to je normalno da ti sa starim remenom malo vise vrti, pa kad ga promjenis okretaji padnu...
posto se tebi nalaze oko 9500 nije to strasno jer tu taj kit i spuh jos i najbolje rade i 100gps-a je brzina koju base mora ispostovat..
kaj se auspuha tice, ako zelis stavit nekaj jace stavi yasuni r, je da vec nekima ide na usi van, ali to je best buy provjerena roba i s njim nemres fulat... s yasunijem bus ga malo vise vrtio, krajnja poraste malo nista specijalno, ali međuubrzanje je dosta bolje.

Bredysb5:
Da li yasuni novi ili polovni razlika za alu verziju je 30tak €
I da li se i njima vrte topovi ili nesto na sta treba paziti

Kakav je zvuk u odnosu na ovaj moj jel glasniji ili tisi?
Cuo sam da pise da je dosta tih da li je to istina?

10100? Kroz ubrzanje s yasuni r-om

Evo slike poklopca airboxa (3.rupa 11mm) i lulice (19mm)

Iduci put kad budem skidao sve detaljno perem ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

kos7:
mozes i polovnoga uzet, javi se clanu runnersukosan mozda on ima koji u steku..
to da se na yasuniju vrti top zaboravi hahaaha prekvalitetan je on da ima tak neku smjesnu manu, to su jedni od najkvalitetnijih auspuha i dosta su tihi... okretaje gađaj oko 10000 to bi trebalo biti oke, probaj naravno i s manje okretaja i vise pa vidis di ti najbolje ide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju