Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 180cc by Toni46

<< < (19/126) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: AutomaticA3MS - 16 Kolovoz, 2017, 01:01:38 ---Tomi jesi to pod čokom ;D

--- Kraj citata ---
Trenutno ne al dok sam to pisao bio sam fino nabuđen  :laughing7:
Ajme ovi u Bjelovaru na fešti ak tražiš rade gemište od pola litre,a popilo ih se dosta  :toothy9:

Uglavnom srka je odlično sklepana,izgleda original ko da ju je žabar takvu u tvornici napravio,a bome i fino ide

A i ova tamno plava 150ka sa slika je odlična,oem apoteka s 30 hiljada,ovak dobru mislim da nikad nisam vidio uživo

Corector:

--- Citat: kos7 - 16 Kolovoz, 2017, 06:49:11 ---srka je za oskara!!

ja se premisljam da si na runnera uglavim bebe, ali AC. pa me zanima okvirno kolko je to para, znaci cisti ac serijala ikaj tu treba sve uzet

--- Kraj citata ---

Nabavi kompletan agregat s kotacem 13". Od struje ti treba CDI i bobina te regler.  Uzmi stopericu i neka odbrojava 6 sati i nakon toga se opusteno vozis. Tutnemo ti el. blokadu i vozis se 45kmh :laughing7:

Starky_100:

--- Citat: Tomi_ZG - 16 Kolovoz, 2017, 07:16:04 ---
--- Citat: AutomaticA3MS - 16 Kolovoz, 2017, 01:01:38 ---Tomi jesi to pod čokom ;D

--- Kraj citata ---
Trenutno ne al dok sam to pisao bio sam fino nabuđen  :laughing7:
Ajme ovi u Bjelovaru na fešti ak tražiš rade gemište od pola litre,a popilo ih se dosta  :toothy9:

Uglavnom srka je odlično sklepana,izgleda original ko da ju je žabar takvu u tvornici napravio,a bome i fino ide

A i ova tamno plava 150ka sa slika je odlična,oem apoteka s 30 hiljada,ovak dobru mislim da nikad nisam vidio uživo

--- Kraj citata ---
Da ne spamam mu temu, ali evo koja slika i ove plave sr-ke

Sent from my iPhone using Tapatalk

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

CoK:
E moj ljubo  ;D

Lakse ti je skinut koju kilu nego kupovat sad SP masinu i blatit aprilijino ime, zbog 10kmh vise  :glasses9:

Salim se ja, napokon nova srka! Di si bio kad sam baco nosace i selene dok je moj bio na 50cm rami, napravljeni da se nasarafe na ramu i samo klik. Imao nosace i klackalice...

Ne lajkam nosac od 50ke, obavezno gusce ulje u prednje vile i veci disk napred jer neces s tim cudom stat nikad a zadnji ce samo klizat po cesti. Cak ako raskopas vile daj si napravit opruge malo tvrde jer 50ccm nisu cvijece za tako jak skuter. Updateaj nas svakako, pratim cisto da mogu kenjat  :glasses9: :headbang:

P.S. @tomi, nece on nikog ispreskakat, jer mislim da nam razliku u kubikazi/hladenju kompenzira tjelesna tezina hahah

ljubo46:
hvala kolega Cok na lijepim zeljama i pohvalama...
ma skidam kile ali nesto sporo idu dolje  ;D :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju