Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
Tomi_ZG:
Nabaci neko mjerenje gps-om,i ubrzanje ak ima koja aplikacija
--- Citat: kos7 - 14 Kolovoz, 2017, 17:56:38 ---kad ovo vidim dode i meni da si piknem jedan BB haha
--- Kraj citata ---
I meni,mada bi ja slagao isključivo AC,al pošto u mojoj glavi na tržištu ne postoji dobra mašina nego bi prazne blokove + nova radilica + novi maloosi 172 AC + fxr spuh + disk i čeljusti + dragsterova zadnja felga + AC struja dolazimo do cifre od jedno 5-6000kn
kos7:
tak bi i ja nekaj napravil, samo kaj bi prvo uzel naravno ac i tak se pomalo vozil pa poselje kad bi se skupila lova puknul bi 172 gore
dario007:
Kos je toliko u mislima da hoda s kacigom po dvoristu,nemoj sad rec da nisi jer sam te u 17:05 vidio :)
Nemoj mjerit aplikacijama ubrzanje jer redovno neke lude cifre izbacuju,snimi cuku i provjeri odstupanje gps-om pa se lako stopericom izracuna.
Krajnja isto zna odstupati kad se mjeri aplikacijama.Koliko opce serijski bb 180 treba gps-a ici?
kos7:
--- Citat: dario007 - 14 Kolovoz, 2017, 18:56:20 ---Kos je toliko u mislima da hoda s kacigom po dvoristu,nemoj sad rec da nisi jer sam te u 17:05 vidio :)
Nemoj mjerit aplikacijama ubrzanje jer redovno neke lude cifre izbacuju,snimi cuku i provjeri odstupanje gps-om pa se lako stopericom izracuna.
Krajnja isto zna odstupati kad se mjeri aplikacijama.Koliko opce serijski bb 180 treba gps-a ici?
--- Kraj citata ---
to sam taman s posla dosel haha malo(ipak puno) nadrkan pa se nisam ni sjetil skinut kacigu :toothy9:
i kolko bi cca para bilo za tak neki swap?
Corector:
Ma jebes AC....to je prejednostavno. Daj mi nesto kompleksije pa da uzivam, :headbang: ono topljenje performansi na ACu organski ne podnosim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju