Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 180cc by Toni46

<< < (10/126) > >>

andy:
Radi se tu, radi. Dolazim u kontrolu uskoro :)
Samo naprijed!!

Toni46:

--- Citat: ljubo46 - 11 Kolovoz, 2017, 05:01:00 ---Ok imat cu to na umu...od sad kad pada kisa ne idem na voznju...ostajem doma :toothy12:

Molim ako netko zna 100 posto koji bocni nogar mi ide na srku da mi zaljepite link neki.

--- Kraj citata ---
http://www.scooter-center.com/en/product/BU8533/Side+stand+BUZZETTI+Aprilia+SR+R+Factory+Street+since+2004+black?meta=BU8533*scd_ALL_en*s20212574203392*Aprilia%20side%20stand*5*5*1*16

walkay:
Bar nisi morao felgu smirglati za lakiranje...  ;D sretno care!  :icon_thumright:
ps. masina je bila teska 47 kg (auspuh, masina, kotac, celjust, karb, box, struja, blatobran...)

RunnerSukosan:
Svaka cast ljubo!! Kada ce se moci doci na neki test ride?

Matija97:
Cekam da pocnu prve jebade,znaci nosac  ;D Struja ce bit sex al to ide kad se krene,najgore je pocet  :icon_thumright: Zanima me sta ces rec za ciklistiku.Ko god je slozio tog novog sr-a na bb(na 50 ramu,ne 125 ko bata saug) kaze da je cudan,ja sam takoder istog misljenja jer mi je volan nekako "krut" kao da je stup vilice ful okomit,ne znam uopce opisat to...Jedno vrijeme sam bio zagrijan da prebacim bb masinu na novog sr-a al kad sam probo to, odusto sam.Sretno dalje i nadam se da ce tebi odgovarat polozaj  :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju