Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
Toni46:
--- Citat: ajlavsrku - 16 Ožujak, 2018, 19:54:11 ---Daj sliku jesi rjesia ono di su bili frizevi po deklu :)
--- Kraj citata ---
Nisam rijesio frizeve, samo sam ga ispolirao jos sa plavom kredom da ne bude mutno nego kao ogledalo :toothy11:
RunnerSukosan:
Ne znam, poliranje je sreca koja kratko traje 8)
Bitno da je vlasnik zadovoljan :icon_thumright:
Toni46:
--- Citat: RunnerSukosan - 16 Ožujak, 2018, 20:14:10 ---Ne znam, poliranje je sreca koja kratko traje 8)
Bitno da je vlasnik zadovoljan :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A vidjet cemo, lako ga dam plastificirat :icon_thumright:
CoK:
--- Citat: dario007 - 16 Ožujak, 2018, 16:23:34 ---To si sad slikao iz drugog kuta ili si ipak popravio one frizeve s donje strane? :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
--- Citat: ajlavsrku - 16 Ožujak, 2018, 19:54:11 ---Daj sliku jesi rjesia ono di su bili frizevi po deklu :)
--- Kraj citata ---
a kako bi vi rijesili frizeve od 3mm dubine? :icon_scratch: jel bi dali navarit aluminija da se pokrpaju rupe pa onda brusili i polirali?
Dekl si super napravio, zajebi frizeve, nije novo :icon_thumright:
Toni46:
--- Citat: CoK - 17 Ožujak, 2018, 11:39:52 ---
--- Citat: dario007 - 16 Ožujak, 2018, 16:23:34 ---To si sad slikao iz drugog kuta ili si ipak popravio one frizeve s donje strane? :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
a kako bi vi rijesili frizeve od 3mm dubine? :icon_scratch: jel bi dali navarit aluminija da se pokrpaju rupe pa onda brusili i polirali?
Dekl si super napravio, zajebi frizeve, nije novo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ne da mi se s frizevima jebat da, ovako mi je super. Hvala :icon_thumright: ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju