Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
aprilija top:
E to su sad vec grde situacije kad klipnjace beze van kroz blok 😂💪👌 al svejedno mislim da ce mu jasil drzat jel nepe na utrke itd.
ljubo46:
Meni je na onom runneru s dr evom prolupala bgm u roku 4000km...
RunnerSukosan:
Zolt, treba uzet u obzir da toni nece vozit utrke i ozbiljno tjerat tog sra. Mozda te strokerke i ne valjaju na utrkama al u ovom slucaju nije ni bitno. Cok je u pravu, dosta jak setup se vozio i s time je vece opterecenje na cijelu radilicu.
Ovdje se radi o serijskom motoru tkd ce ta bgm/jasil radilica serijskog hoda i klipnjace radit vise nego odlicno.
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: RunnerSukosan - 31 Siječanj, 2018, 14:17:19 ---Kiza jel to od doticnog M.S.?
Ja dugo nisam vidio zadarski sp da valja :laughing7:
--- Kraj citata ---
moguće da je od Matea, tu sliku je na fejsu shareo Marino from Grobnik i znam da su SP-aši from ZD komentirali/pljuvali po bgm-u :icon_biggrin:
nemoj tako o komšama, član Alfist je imao Zdravka :icon_tongue: al otkad ga je on prodao, ja nisam uočio SP-a vrijednog road-tripa do Zadra :laughing7:
RunnerSukosan:
Dada, Alfistov SP je bio zadnji vrijedan spomena. Nakon toga se sve svelo na kvazi usminkani drlog..
Mislim da je to Mateova radilica bila,da. Sjecam se kad se na sepurinama vodila rasprava o toj radilici, samo ne znas tko je vece bisere izvaljivao. Ja i decki from hood stajali sa strane i valjali se :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju