Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 180cc by Toni46

<< < (6/126) > >>

Matija97:

--- Citat: RodrigoBorgia - 07 Kolovoz, 2017, 00:33:49 ---Uf, sp swap :headbang: :headbang:
Dimenzije ležaja za blok su 10X30X14 62200-2RS, 4 komadića

--- Kraj citata ---

Dali su to dimenzije kao sto dolazi na sr-u 150 u originalu?Jer ti lezajevi na sru stoje do unutarnjeg ruba ili cak unutar ruba kad gledas usice bloka s unutarnje strane,ja sam ubacivo lezajeve umjesto selena i dobio sam neke lezajeve koji mi vire nekih 2mm izvan usice bloka. Vodimo neku raspravu u ekipi o tome pa zato pitam ovako javno  :icon_thumright:

Fast Nrg:
Podrzavam projekt al po meni nebudes se puno usrecio sa serijalkovic sp makinom al ajde mozda ce past neki cuninzi s vremenom pratim :headbang:

RodrigoBorgia:
@Matija97 - Vire mislim 2mm

ljubo46:
Narucio danas i nove gume u motoboxu, Michelin Power Pure SC.... dobra je i cijena pa zato.  ;D

Corector:
Znaci to ce voziti jos ove sezone i godine?? To te ja pitam, idem po cips i pratim  :rock_: :rock_:

Nista, pripasi te nosace, zakaci masinu i samo ustekaj dzek od namotaja u CDI- pa bobinu- pa na svijecicu. I bilo bi pametno spojiti zelenu zicu iz namotaja na zelenu od 50ccm dzeka za CDI/bobinu tako da imas gasenje skutera. Cisto radi sigurnosti, nedaj boze da zacvika sajla. Vidi kako ti to sve odgovara i onda se dalje ustekas na ostatak instalacije, budem ti to izhemijao da se ustekas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju