Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 180cc by Toni46

<< < (39/126) > >>

Corector:
E moj Ljubo, sa stajalista najsretnijeg skuterasa, mogu samo reci kako mi je zao sto si pogubio zivce i sto si nekim cudom prisiljen rasklapati karbosa. A i nece te nesto sreca s radilicama na karbosima.

Ti i brat ste se bome naserafili karbosa, imam ja sve zapisano na black listi koja svakog ceka s karbosom, tako da cu uskoro predvidjat sudbine s karbosima (po proracunu ispada da je 1300kn jeftino i isplativo nego da te iznenadi), osim ako cesto mijenjas dijelove pa ne dopustas da te doceka na lijevu, ali zla kob nikad ne miruje kad je karbos u pitanju.

Al brzo si je slozio svaka cast, to je bio najzanimljiviji dio,sad imas priliku opet  :icon_biggrin:

dario007:
Ja bi na tvom mjestu eliminirao jedno po jedno pa tek onda isao na raskapanje...ali tvoj izbor.

ljubo46:

--- Citat: firkefica - 18 Studeni, 2017, 10:26:57 ---dam ja keša 7500 kuna  :glasses9:

--- Kraj citata ---
dodi i vozi  :icon_thumright:

--- Citat: Corector - 18 Studeni, 2017, 10:30:18 ---E moj Ljubo, sa stajalista najsretnijeg skuterasa, mogu samo reci kako mi je zao sto si pogubio zivce i sto si nekim cudom prisiljen rasklapati karbosa. A i nece te nesto sreca s radilicama na karbosima.

Ti i brat ste se bome naserafili karbosa, imam ja sve zapisano na black listi koja svakog ceka s karbosom, tako da cu uskoro predvidjat sudbine s karbosima (po proracunu ispada da je 1300kn jeftino i isplativo nego da te iznenadi), osim ako cesto mijenjas dijelove pa ne dopustas da te doceka na lijevu, ali zla kob nikad ne miruje kad je karbos u pitanju.

Al brzo si je slozio svaka cast, to je bio najzanimljiviji dio,sad imas priliku opet  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
a napravio sam oko 2500km od sastaavljanja...sve je novo u prijenosu i sad ta pi*darija, ali eto male sitnice koje uvijek iznenade i piju zivce..ali sta ces tako je to..rijesit ce se vec.. :toothy12:

--- Citat: dario007 - 18 Studeni, 2017, 11:16:49 ---Ja bi na tvom mjestu eliminirao jedno po jedno pa tek onda isao na raskapanje...ali tvoj izbor.

--- Kraj citata ---
ma imam doma vec semeringe vodenu..samo mi lezaji fale od radilice, ali radilica nemma lufta na lezajima nista..sve ko novo unutra..blokovi apoteka..sve pet..a budem vidio neda mi se nista trenutno ahaha

Corector:
Jedno je sigurno. Ili ce doc firke s kesom ili ce tebi doc volja :laughing7:

Toni46:
Firkefica ko ce prije doc s kešom. Ja ili ti :toothy3: :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju