Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
Josip:
--- Citat: walkay - 03 Listopad, 2017, 15:31:12 ---I ja sam imao jedno i drugo, imao sam na Sp-u Polini i nisam bio zadovoljan, malossi rolice su mi se ljepile u kanale stalno, nakon toga sam stavio Multivar i sve 5. Istina da se ne dere Polini na startu ka Malossi, ali po osjecaju i dalje Multivar daje vise momenta, bolje potegne.
Na Sp-u i na Zipu imam Multivar, na SP-u imam 13,5gr sa org. centralnim.
--- Kraj citata ---
U vise slucajeva je bilo govora o zapinjanju malossi valjačica u poliniju
Ja sam imao velikih problema s malossi utezima u polini variu, i dok nisam uzeo polini valjke to je bilo neupotrebljivo
Mislim da mi je cak efz(nenad) rekao da to obavezno probam
Ako ti bide prakticno probaj tako napravit, cisto da razbijes misterij :toothy12:
walkay:
Josipe, znaci to sto kazes, bilo je ljeto vani 35+ stupnjeva, vozio sam skuter cijeli dan sve super, dosao kuci navecer parkiram u garazu, drugi dan idem ponovo do grada kad ono jako slabo ide i nece u okretaje. Nakon voznje sam rastavio prijenos i vidim da su se malossi rolice poljepile. Ocistio sam kanale, nakon toga je bilo sve super 2 dana pa opet... pa sam popizdio. Stavio sam Multivar i to je to... :icon_thumright:
Ako ne razleti Multic i radilica na trkacem skuteru kojeg vec 3 godina koljem, bas ce na serijali raspadati...
CoK:
Rupu u ubrzanju mozes rijesiti i serijskim centralnim samo, razlike izmedu serijskog prijenosa i multivara malossi, polini, nema ako se dobro slozi, jos ti ostane 1000kn vise u depu. Malossi je bolji zeru sto se oerformansa tice ali kvalitetom polini. Rade bi lovu ulozio u usis, karb ili glavu
I da, srka je sexy
ljubo46:
Stavio sam novu centralnu original i opet na duzoj voznji imam pad okretaja na nekih 70kmh na dalje prema krajnjoj...doslovce se kilavi
Bore Ši:
jesi možda mjerio gps-om kolka je maksimalna brzina
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju