Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 180cc by Toni46

<< < (34/126) > >>

ljubo46:
Pozzz evo da malo dignem temu
 srka se pelja stalno
Na zimu imam u planu napravit polu generalku i malo je natjunirat...tu prvo mislim na vario i te sitnice...znaci nista previse...masina ima sad  nesto vise od 20000km  i htio bi ju osvjezit za novu sezonu...karike lezaji vodena i to...
Nego zanima me koji vario da piknem... polini? Ha bb tjuneri?
Jel ima razlike nasparam oem...ovaj me malo zeza s okretajima na duzim voznjama...fali okretaja ponekad..kao da ide u rupu nekakvu... :binkybaby:

walkay:
Malossi naravno, pusti price da jebe zubce, ako je sve dobro stegnuto ne dira nista. :icon_thumright:

ljubo46:
E jesi ti imao polini prije na spu?
Sta kazes bolji je malossi?ha
Daj mi reci na koliko grama role da ciljam s njim? ;D

igor.sb:

--- Citat: walkay - 02 Listopad, 2017, 17:53:49 ---Malossi naravno, pusti price da jebe zubce, ako je sve dobro stegnuto ne dira nista. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

i da jede, nema sta pojest, jer zupci su tvornicki pojedeni na serijskoj radilici na tom dijelu gdje sjeda multivar kalota  ???

2 ljubo imao sam oba, da uzimam ponovo opet bi uzeo polini, em je bolje napravljen, em ne leti nepotrebno u okretaje kao multivar pa se samo masina dere, vec ''ispaljuje'' na moment

ugl da ne laprdam previse koji god da uzmes, multivar u kombinaciji sa kratkim bijelim oko 13,5g, polini sa serijskim centralnim 14g  :icon_thumright:

ljubo46:
hvala Igorina  :icon_thumright:
bacam se u potragu za polini variomat..pa javim dojmove kada probam i vidim razliku.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju