Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
ljubo46:
Stigla napokon danas bocna nogara, te cdi od sr 150 i blokada brzine...jos cekam da dodu namotaji pa se bacam na montazu svega toga ;D
igor.sb:
--- Citat: walkay - 24 Kolovoz, 2017, 20:35:03 ---Uzmi ovaj amortizer, obicni YSS zadnji je k**ra* mekan, YSS E 285 ovaj je daleko jaci i bolji, ja sam to imao prije na Skipperu za trke sad je na Runneru i super sluzi, mora biti i za SR-ku.
http://www.scooter-center.com/medias/sys_master/NewProductImagesFolder/8852462960670/YSE2851%282%29.jpg
--- Kraj citata ---
Za srku i to starije mislim da ima al s bocicom, to mu ne pase zbog airboxa, jedino za roxa uzet al pravit distancer, bio je taj kao tvoj i za dragstera al nema vec jako dugo u ponudi na scu
Ljubo uzmi taj obicni yss, naspanaj do kraja i gas
ljubo46:
--- Citat: igor.sb - 25 Kolovoz, 2017, 16:10:00 ---
--- Citat: walkay - 24 Kolovoz, 2017, 20:35:03 ---Uzmi ovaj amortizer, obicni YSS zadnji je k**ra* mekan, YSS E 285 ovaj je daleko jaci i bolji, ja sam to imao prije na Skipperu za trke sad je na Runneru i super sluzi, mora biti i za SR-ku.
http://www.scooter-center.com/medias/sys_master/NewProductImagesFolder/8852462960670/YSE2851%282%29.jpg
--- Kraj citata ---
Za srku i to starije mislim da ima al s bocicom, to mu ne pase zbog airboxa, jedino za roxa uzet al pravit distancer, bio je taj kao tvoj i za dragstera al nema vec jako dugo u ponudi na scu
Ljubo uzmi taj obicni yss, naspanaj do kraja i gas
--- Kraj citata ---
mislim da tako i bude ;D
ljubo46:
Stigli danas namotaji od sr 150 pa sam sve odjedanput stavio gore..znaci namotaji i cdi od sr 150 stavljeni te elektricna blokada koja radi savrseno i bocni nogar... hvala coretcoru na odlicnoj blokadi.. :notworthy:
picimo dalje po gasu :icon_thumright: :icon_tongue:
Ralicu sam iskasapio po nekakvom nutarnjem obiljezju za bocni nogar..i sad je ispalo da sam previse (po tome) izrezao plastike..ali jbt sad je gotovo :angry9:
Ovako izgledaju oem namotaji od spa
steeef:
da,ralica je oznacena kak se rrze za oem nogare,pa za ove aftermarket bude prevelika rupa kad se izreze po tome
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju