Općenito > Trgovine
Motul 710 2t
Dax:
--- Citat: ditek - 05 Kolovoz, 2017, 11:32:38 ---Jel radi kaufland danas? Zaleti se po litru žuće ;D
--- Kraj citata ---
Hahahahahah,svaki muto voli zuto :D
--- Citat: dario007 - 05 Kolovoz, 2017, 11:47:10 ---Taman da cu ja napisat :D zuco :)
Novak na velikogorickoj ti ima castrol power racing 100% sintetika za 78kn,bivsi tts
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Ma nebudem sad mjesao!
Ima u gardenu motul scooter expert po 65kn,ali je polusintetika,neznam sad jel pametno mjesat sa motul 710 i jel to ok za midrace kit
dario007:
Ako vozi na zucu,motulova polusintetika ce mu doc kao poklon :D
ditek:
--- Citat: Dax - 05 Kolovoz, 2017, 12:33:43 ---
--- Citat: ditek - 05 Kolovoz, 2017, 11:32:38 ---Jel radi kaufland danas? Zaleti se po litru žuće ;D
--- Kraj citata ---
Hahahahahah,svaki muto voli zuto :D
--- Citat: dario007 - 05 Kolovoz, 2017, 11:47:10 ---Taman da cu ja napisat :D zuco :)
Novak na velikogorickoj ti ima castrol power racing 100% sintetika za 78kn,bivsi tts
--- Kraj citata ---
Ma nebudem sad mjesao!
Ima u gardenu motul scooter expert po 65kn,ali je polusintetika,neznam sad jel pametno mjesat sa motul 710 i jel to ok za midrace kit
--- Kraj citata ---
navodno nije dobro mješat polusintetiku i ful i mineralno :dontknow:
steeef:
polu sintetiku i sintetiku možeš mješat,ali mineralno sa jednim od to dvoje ne..
a još manje je bitno ako pomješaš motul sintetiku sa npr castrol sintetikom..
dok imaš cvajera,moraš uvijek imat doma bar litru ulja za rezervu..ja ih imam barem 5,makar to ne potrošim u cijeloj sezoni :zubo:
Dax:
--- Citat: steeef - 05 Kolovoz, 2017, 12:56:23 ---polu sintetiku i sintetiku možeš mješat,ali mineralno sa jednim od to dvoje ne..
a još manje je bitno ako pomješaš motul sintetiku sa npr castrol sintetikom..
dok imaš cvajera,moraš uvijek imat doma bar litru ulja za rezervu..ja ih imam barem 5,makar to ne potrošim u cijeloj sezoni :zubo:
--- Kraj citata ---
Steffff
Nasao sam castrol power1 racing
Samo sta je crveno,jel bi ro moglo ici da se nekaj ne zezne?
Jel to bude prejako?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju