Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner-Pomoc Oko Odabira Karba novo pitanje str.3.HITNO?

<< < (3/8) > >>

charnel:

--- Citat: cvele60 - 10 Listopad, 2008, 20:56:16 ---26% :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
???
i to na malossi sportu i serijskom sc08 auspuhu...
Kako se racuna to produljenje?

@rossi - odgovara, svi ti navedeni ti odgovaraju i idu na serijsku prirubnicu.

Rossi:
a chok koji odgovara ?? posto ni jedan od ovih ponudjeni manualni koliko vidim ne pise da je za PHGB..... a za karb sam pito vise puta jel pase posto mi je neko reko da pazim jel ima vakum nekakav ili nema ...i tako to..meni je samo bitno da ima 2 ulaza za one 2 cjevcice crne i jednu za ulje i gorivo i to je to :D

SlowRider:

--- Citat: Rossi - 10 Listopad, 2008, 21:14:03 ---a chok koji odgovara ?? posto ni jedan od ovih ponudjeni manualni koliko vidim ne pise da je za PHGB..... a za karb sam pito vise puta jel pase posto mi je neko reko da pazim jel ima vakum nekakav ili nema ...i tako to..meni je samo bitno da ima 2 ulaza za one 2 cjevcice crne i jednu za ulje i gorivo i to je to :D

--- Kraj citata ---

http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?cPath=4403_4413_4424&products_id=10261

2TDottore:
kad smo vec na fergazerima imam jedno strucno pitanje.Jel zna neko dal postoji neki 17,5 flachshiber. :icon_scratch:

Rossi:

--- Citat: SlowRider - 10 Listopad, 2008, 21:17:34 ---
--- Citat: Rossi - 10 Listopad, 2008, 21:14:03 ---a chok koji odgovara ?? posto ni jedan od ovih ponudjeni manualni koliko vidim ne pise da je za PHGB..... a za karb sam pito vise puta jel pase posto mi je neko reko da pazim jel ima vakum nekakav ili nema ...i tako to..meni je samo bitno da ima 2 ulaza za one 2 cjevcice crne i jednu za ulje i gorivo i to je to :D

--- Kraj citata ---

http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?cPath=4403_4413_4424&products_id=10261

--- Kraj citata ---
slow jel ovo chok ili je ovo kit da se moze stavit manualni chok ?? pa se posebno uzme chok...??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju