Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Najbolji skuter za stunt?
Martin Prte:
Mislim kupiti skuter za stunt vjerojatno 50ccm tipa gilera stalker ili yamaha aerox i staviti neki 70ccm kit, pa me zanima kakva su vasa iskustva s njima i koji je bolji, koji je po vama najbolji stunt skuter i neki kit. Zanima me i neki dobar
setup.
Storm 1999:
uzmi gileru storm ilitiga piaggio typhoon jer su dosta jeftini a agresivni i brzi.samo ga malo preuredis naravno za stunta.A aeroxa sam vozio 2-3 i nikad ga nebi sebi kupio jer im je struja u qrcu a i plastike
ditek:
Gilera ice ;D imam jednog spremnog za stunt, malossi ac 70 i zx ;D
civro:
Sta ti pricas ? Ja sad imam treceg aeroxa nikad nisam imao problema sa strujom..pado sam sa njega plastikama nikad nista..najpopularniji skuter kod manje vise svih..zbog tuning/styling dijelova..jednostavna masina...malo pogledaj youtube i decke scime se najvise stunta..naravno aerox..jer je ko perce..napred nema nista osim kilera..cime lako ide na zadnji...ako cemo oko problema aeroxa..to se zna..nie za visoke ljude,plastike volana su mana jer su na kopce i suvozacev sic je neudoban...i to je sve
Patr1k747:
--- Citat: civro - 30 Srpanj, 2017, 15:06:02 ---Sta ti pricas ? Ja sad imam treceg aeroxa nikad nisam imao problema sa strujom..pado sam sa njega plastikama nikad nista..najpopularniji skuter kod manje vise svih..zbog tuning/styling dijelova..jednostavna masina...malo pogledaj youtube i decke scime se najvise stunta..naravno aerox..jer je ko perce..napred nema nista osim kilera..cime lako ide na zadnji...ako cemo oko problema aeroxa..to se zna..nie za visoke ljude,plastike volana su mana jer su na kopce i suvozacev sic je neudoban...i to je sve
--- Kraj citata ---
definitivno , ne znam od kud mu da aerox ne valja ,a svi znamo da je najbolji :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju