Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio - Malossi vs Stage 6

<< < (14/16) > >>

seba:
mhr replica najbolje radi na 10500-11000,tako je 3alf3 napisao,a roost se vrti na 13600. teko da mislim dato bas nebi bilo dobro,jedino kao sta je dino napisao da preradis replicu

dhorvat:

--- Citat: dino gp1 - 11 Listopad, 2008, 13:03:55 ---Oko 10300-10500 sa base kitom!

--- Kraj citata ---

Točno 2000 okretaja previše za moj ukus  :toothy9:

BTW. sa serijskim spuhom mi se mašina vrti kroz ubrzanje na 6800 okretaja i ide dosta solidno. Pitaj dottorea kak je živčan na gas  :icon_biggrin:

A i imaš u mojoj temi u općenitoj diskusiji Moj Aerox - montiranje karika filmić pa si poglej kak ga je sfrkalo skoro sa osminom gasa  :toothy11:

Na koliko je reza na Yasuniju Z? Fakat nisam znal da su yasuniji tak dobri spuhi...

pitaNS:
verujem da su yasuni spuhovi izuzetni, ima nešto samo u nazivu posebno....Nego, jel ima neko onu tablicu da izbaci na brzinu sa spuhovima na koliko koji radi obrtaja... mrzi me da trazim sada.....

3alfa3:
1. roost je za ultra nabrijane midrace ili full race kiteve
2. base kit i yasuni R bi trebali imati oko 10000 okr kroz ubrzanje - radilica koja to nije sposobna je opasna i u leru  ;D
3. base kit koji se vrti na 8000-8500 okr je jako slab. Tu je i ZX preotvoren jer sa njime je najbolje pri nekih 9000-9500 okr.
Ako bas mora vrtit tako slabo, onda neki spuh tipa serijskog, ali bez katalizatora (da bude otvoren). Rezonancija u tom slucaju prakticki ne postoji

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Listopad, 2008, 14:46:45 ---base kit koji se vrti na 8000-8500 okr je jako slab. Tu je i ZX preotvoren jer sa njime je najbolje pri nekih 9000-9500 okr.

--- Kraj citata ---

:o zx na 9500 okretaja?  :icon_scratch: To fakat radi? Nisam nikad probal. Mi treba veća dizna onda? Imam neki filing da bi oko 100 dizna bila sasvim oke  :toothy3:

To su negdi onda 4 gramske rolice. Imam samo 4,7 doma tak da... ništa još dok neke pare ne sjednu  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju