Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Problem nemogu naci trznicu?

<< < (3/4) > >>

Tihich:
Evo ja sam jedan od onih koji ne piše ako nemam ništa pametno za reći. Imam doma 3 skutera ali nisam mogao dati nikakav savjet koji netko iskusniji od mene nije dao. Dok ja navučem 50 postova taman ću otići u mirovinu ( imam 41g.) , možda bi nešto i kupio kad bi vidio ponudu ovako kupujem po oglasnicima. Posjedujem Typhoona 50, Kineza 50, i Burgmana 250 pa bi se našlo nešto za tržit ovako niš. Inače sam još na 3 foruma i stvarno sam do sada našao i kupio dosta dijelova (auto). Postove neću nabijati samo da trkeljam. Pozz.

kos7:
ovo je forum, a ne oglasnik :jerk:

eladio:

--- Citat: Tihich - 09 Kolovoz, 2017, 21:48:09 ---Evo ja sam jedan od onih koji ne piše ako nemam ništa pametno za reći. Imam doma 3 skutera ali nisam mogao dati nikakav savjet koji netko iskusniji od mene nije dao. Dok ja navučem 50 postova taman ću otići u mirovinu ( imam 41g.) , možda bi nešto i kupio kad bi vidio ponudu ovako kupujem po oglasnicima. Posjedujem Typhoona 50, Kineza 50, i Burgmana 250 pa bi se našlo nešto za tržit ovako niš. Inače sam još na 3 foruma i stvarno sam do sada našao i kupio dosta dijelova (auto). Postove neću nabijati samo da trkeljam. Pozz.

--- Kraj citata ---

rijeseno

Tihich:
Stvarno odlična ponuda dijelova, poslao par upita thnx. :icon_thumright:

ronaldo_010:

--- Citat: Tihich - 09 Kolovoz, 2017, 21:48:09 ---Evo ja sam jedan od onih koji ne piše ako nemam ništa pametno za reći. Imam doma 3 skutera ali nisam mogao dati nikakav savjet koji netko iskusniji od mene nije dao. Dok ja navučem 50 postova taman ću otići u mirovinu ( imam 41g.) , možda bi nešto i kupio kad bi vidio ponudu ovako kupujem po oglasnicima. Posjedujem Typhoona 50, Kineza 50, i Burgmana 250 pa bi se našlo nešto za tržit ovako niš. Inače sam još na 3 foruma i stvarno sam do sada našao i kupio dosta dijelova (auto). Postove neću nabijati samo da trkeljam. Pozz.

--- Kraj citata ---

Slično i ja...Postoji li mogućnost vidljivosti trznice ili preostaje spam 😐

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju