Tehnički kutak > Garaža
sp180 7 by marinm
MarinM:
--- Citat: anton_VXR - 01 Ožujak, 2018, 18:26:07 ---
idesh, nova gljiva i dijelovi :D jedva cekam djir slj vikend na meetu s tobom :glasses2:
--- Kraj citata ---
Ako budem isao hahaha
--- Citat: aprilija top - 01 Ožujak, 2018, 19:32:52 ---lepo je to sve ali kuco i njihovi varovi deca su se igrala nazalost ovo si spoliro vrh i scistio :toothy9: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Takav je kakav je, meni dobar xd ...funkcionira xD
--- Citat: firkefica - 01 Ožujak, 2018, 16:29:36 ---baci plavi disk u dubre i kupi malojZi 250 mm disk! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Neka meni dobar i ovaj
MarinM:
Citao sam malo starije teme ovuda na forumu i tako, procitao da nije preporucljivo stavljat kb glavu na serijsku radilicu. Ocu onda pustit malossi glavu na pm cilindru ili da uzmem radilicu neku i kb glavu? ??? :o Nebi davao pare na radilicu bas.... I ovih dana ako prode po planu narucujem stage6 pwk 28 i r/t prirubnicu na 45.
Kupio sam i nove gume btw :laughing7:
BIT POSTA --------------------> da kupim kb glavu ili da pustim malossi na serijskoj radilici i pm172 cilindru
aprilija top:
Preporucam jasil top je za sad.znam da je dobar al fakat za tu lovu auspuha mogli su se potrudit s varovima, kupi radilicu i kb glavu da juris kasnije se bus tukel po glavi kj nisam za soma kn sim tam kad vec slazes...
MarinM:
Evo ga naruceno....cekam da dode
Jos sam narucio lezaje volana , gornji i doljnji i pia iglicasti org, a u pregovorima sam za top racing radilicu, to je identicno ko jasil?
Fast Nrg:
Jeste top racing je yasil narucuj to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju