Tehnički kutak > Garaža
sp180 7 by marinm
SF2 Freak:
--- Citat: aprilija top - 02 Prosinac, 2018, 15:35:55 ---jbg bb kad slozis vozis se a ne na pezi svaki tank 1 generalna -na prenosu i na masini hahah moj bb se moze i 15000rpm zavrtit ako treba crveni top cdi minareli pokrece iskru osjeti se nasprem seriskog cdia,
--- Kraj citata ---
E ali nakon generalke ja se vozim bezbrizno a ti ne.
MarinM:
Super, skuzio sam samo da cu si uzet torq, i da ne diram cdi :laughing7: :toothy3: :toothy3:
--- Citat: aprilija top - 02 Prosinac, 2018, 15:35:55 ---jbg bb kad slozis vozis se a ne na pezi svaki tank 1 generalna -na prenosu i na masini hahah moj bb se moze i 15000rpm zavrtit ako treba crveni top cdi minareli pokrece iskru osjeti se nasprem seriskog cdia,
--- Kraj citata ---
--- Citat: SF2 Freak - 02 Prosinac, 2018, 15:58:46 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Krivo krivo, evo meni vec 2ga sezona samo toci vozi osim 2 puta lamelice i jednom sta je radilica pukla :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
SF2 Freak:
--- Citat: MarinM - 02 Prosinac, 2018, 16:51:08 ---Super, skuzio sam samo da cu si uzet torq, i da ne diram cdi :laughing7: :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
--- Citat: SF2 Freak - 02 Prosinac, 2018, 15:58:46 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Krivo krivo, evo meni vec 2ga sezona samo toci vozi osim 2 puta lamelice i jednom sta je radilica pukla :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
:lolboljesuti: Kažeš toči vozi ,a radilica se prosetala ispred tebe. :rofll:
Eto ali dajem ti ruku priznas i svaka cast kaj. Talijanski zamorac je BB i 50cc to se zna.
gumy:
U kombinaciji s multivarom, pm 59 auspuh, 28 karb i sve popratno se dobro osjeti razlika, koliko se sjećam teže valjčiće je tražio i to je to :hello:
MarinM:
--- Citat: gumy - 02 Prosinac, 2018, 17:51:52 ---U kombinaciji s multivarom, pm 59 auspuh, 28 karb i sve popratno se dobro osjeti razlika, koliko se sjećam teže valjčiće je tražio i to je to :hello:
--- Kraj citata ---
kb glava,pm172,jasil,multivar,28,vforce i trenutno serijala spuh ali kucelj je tu. Dobra ce to kombica bit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju