Tehnički kutak > Garaža

sp180 7 by marinm

<< < (25/40) > >>

MarinM:
U subotu mi je bio vozacki za a2, polozio sam... i naravno iati dan radilica se odlucila da joj se vise neda i pukla je kod variomata... standard

I sad umjesto da sve pedantno slozim, posto sam rasuo i auto jer sj**** sve sta taknem, morao sam to samo pobacat sve gore.... prijenos je ostao isti kakav je i bio, yasil radilica, pm172, kubler glava, novi iglicasti.... ostalo sve prebaceno sa moje masine. Upalio sam ga na 2 sekunde samo da vidim oce li bez ausluha i vode. I upalio je. Sutra moram nalit antifriza i ostalo.

Naravno nije sve islo glatko tako da kad sam skidao disk i glavcinu za prebacit nikako se nije moglo odvidat.. na kraju smo uspjeli al ne odvidat nego je pukla osovina getribe. Bas sam.cijeli vikend u pehu...... i naravno,naravno kad je pukla radilica da mi je poglodalo zupcanik kurble, jer zasto ne?

Long story short, motor je slozen nabrzaka, u 5 sati preslozene masine i getribe i prijenos i sve. Nisam imao vrem a rasklapat blokove i igram kartu vjere u bivseg vlasnika koji je rekao da radilica ima 50ak kilometara i da su stavljeni novi lezaji semerinzi i vodena.

Pa sad sta bude bit ce, a volio bi da potraje.... ako nista bar sezonu  :toothy12: 

Lp, vas marin

Fast Nrg:

di.ky.73:
Brutala,kao i sve iz Marinove tvornice  :headbang:

MarinM:
Hvala hvala  ;D

MarinM:

Evo kratki videic kako radi... prednja felga sj#bo se lezaj pa sam stavio zamjensku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju