Ostalo > Svijet računala i mobitela

kupnja mobitela preko ebaya

<< < (2/2)

Grale:
Tak svejedno od kud se uzima, gledaš kaj je najisplativije. Ja osobno imam loša iskustva, jer mi je dosel krivi mobitel i još k tome vjerojatno korišten a ne ganc nov. Vratil ga, jebal selleru mater, dal negativnu ocjenu i naručil s druge stranice ;D

KarloDelPontiac:

--- Citat: Patr1k747 - 10 Srpanj, 2017, 16:00:47 ---Osobno nisam nikad , ali znam ljude koji jesu i sve super jedino nema garancije :/

I treba uzeti DHL postarinu jer onda ne treba platiti carinu . Skuplja je postarina , ali zato nema carine . Tako sam cuo od frenda kad je uzimao mobitel .

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---

Bas suprotno od toga, DHL ima carinika u svojoj zgradi i nema sanse da to prodje pored carinika jer oni to sami njemu nose i onda ti jos naplate svoje " troskove donosenja na carinu i izrade dokumentacije* bezobzira kaj je seller vec naplatio trosak dostave.. Brzi kuriri su svi takvi i treba ih izbjegavati u sirokom luku..
--- Citat: FeZox-team - 05 Rujan, 2017, 01:05:04 ---ja sam jednom prilikom kupio neki ptaplet pa sam 23% valjda od cijene platio carini

--- Kraj citata ---
Nisi platio carinu nego PDV koji se placa ako je roba skuplja od 22$

Krvavy:
Ja sam već par komada naručio sa Gearbesta... doduše gledao sam da je sa EU skladišta, u tom slučaju nema carine i vrlo brzo stigne. Upravo čekam Oukitel U16 Max za 139 $... Brijem da i sa HK i CH skladišta ne bi trebalo biti problema, samo dulje traje... o našoj carini neću uopće trošiti riječi. :bem__mu:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju