Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Squab 50 preporuka za lagani tuning
Kristian79:
Pozz. Da ne lunjam sam i ne gubim vrijeme htio bih promijeniti remen i rolice na Squabu pa molim za preporuku. Gore su trenutno org rolice, nema blokadu i ide nekih 70 ak na sat. Auspuh je org. i ne bih ga mijenjao. Da li ima netko iskustva koje rolice da kupim htio bi da bude brzi ak moze :)
Squab je slican kao i Trekker ima zrakom hladenu masinu sa vertikalnim klipom. Neznam dal su te masine iste kao i na speedfightu.
Moze i na mail. [email protected] fala pozz
kos7:
--- Citat: Kristian79 - 07 Srpanj, 2017, 19:53:28 ---Pozz. Da ne lunjam sam i ne gubim vrijeme htio bih promijeniti remen i rolice na Squabu pa molim za preporuku. Gore su trenutno org rolice, nema blokadu i ide nekih 70 ak na sat. Auspuh je org. i ne bih ga mijenjao. Da li ima netko iskustva koje rolice da kupim htio bi da bude brzi ak moze :)
Squab je slican kao i Trekker ima zrakom hladenu masinu sa vertikalnim klipom. Neznam dal su te masine iste kao i na speedfightu.
Moze i na mail. [email protected] fala pozz
--- Kraj citata ---
nije ti to nikakav tuning haha
bez rezo spuha i neki aftermarket vario, zaboravi da bu iso brze
i potrazi i procitaj si malo po forumu o tuningu za tvoj skuter siguran sam da je bilo rijeci vec o tome
Kristian79:
Tnx. Surfam po forumu vec neko vrijeme. Cuo sam svakakve price tipa tri lakse tri teze rolice i slicno pa reko ak ima neko iskustva s tim koliko grama i sl....
Tomi_ZG:
--- Citat: Kristian79 - 07 Srpanj, 2017, 19:53:28 ---Da li ima netko iskustva koje rolice da kupim htio bi da bude brzi ak moze :)
--- Kraj citata ---
Dobronamjeran savjet,ostavi se toga nije to za tebe niti se to preko noći nauči na forumu,za tuning treba znanje,iskustvo u šarafljenju,štelanju i trebaš para,dosta para,tjuner bez kune nemreš bit
Ovo pitanje s rolicama ti je ekvivalent da dođeš na neki auto forum i veliš da bi frizirao auto zamjenom ulja u getribi,da ide brže
Danijel4x4:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju