Ostalo > Foto, video, music...

GoPro HERO Session vs HERO4 Session

<< < (2/2)

Matija97:
Gopro je gopro.Ni jedna kineska kamera ga ne moze zamjenit.Ja stalno trazim neku jeftiniju verziju ali i one koje pokusavaju usporedit sa goprom nije toliko dobra ko gopro.Sad je pitanje za sta ti treba i koliko si spreman odvojit.Ako ti novci ne predstavljaju problem onda hero 4-5 i imas finu sliku,ako trebas nesto za tu i tam posnimit malo voznjicu i to onda ti je vj i ova za puno manje novaca dostojna potrebama.Btw.zakaj nisi gledo obicne modele a ne ove session?Na njima mozes vadit bateriju i 5ica dolazi s ekranom.Je da su skuplje al da se nac polovnih za dobre novce a ne puno koristene.

zvonkec92:
Iso sam iskljucivo na novo i da ima garanciju, nebi polovno ne vjerujem ja nikome mozda je neko nes sj#bo pa ju prodaje. Obicni hero modeli su mi izvan buđeta, ova session mi je bila tu negdje, do 2 soma sam max mislio dat za novu stvar i onda sam naletio na ovo. Sad bas gledam reviewe po jutubu i odlicna je, mislim da bolje za 1300kn nisam mogo kupit. I naravno uvjet je bio da ide na rate tak da ni online narudba nebi bila opcija

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju