Tehnički kutak > Injection
elystar 50 tsdi gusenje
ivica.blaskovic:
nisam ih naso,al to je toliko malo, lamela izgleda ko da ju je netko nozem na dva,tri mjesta zasjekao...
inace, nisam neki majstor i vrlo rado bih to dao nekom majstoru/servisu da slozi, ali se svi odricu toga kad cuju da je injection...
Tomi_ZG:
--- Citat: ivica.blaskovic - 12 Rujan, 2017, 15:17:13 ---i dal znate kakvog servisera za injection u splitu ili okolici?
--- Kraj citata ---
Jedan jedini koji te i.e. cvaje zna u dušu ti je u Zagrebu,to ti je činjenica pošto mu iz cijele države dovoze te skutere kak god znaju,znam da ti se ne sviđa odgovor al takvo je stanje,vidiš i sam u razgovoru s raznim nazovimo ih majstorima
Malo je off,al stvarno me zanima,zakaj laik kupi 2t 50ccm anjšpric koji je u 99% slučajeva grob,jer takvo je stanje tih skutera,svako malo čujem da ljudi polude od tih skutera i krešu dan kad su to kupili,jer za to vozit odnosno držat na životu moraš bit napredniji nego inženjer koji ga je izmislio,osim ak nemaš Corectora u blizini pa da on brine o njemu,zato mi nije jasno,valjda se ljudi pomame kad čuju 2l na 100km,a tih 100km ni ne napraviš jer krepa nakon 30km,tak da nije mi jasno
ivica.blaskovic:
odgovor na offtopic:mlad covjek koji nije majstor, kada ima lovu i vidi motor/skuter koji mu se svida, ne pita kakva je masina u buducnosti za odrzavanje, vec upali,odvozi probu,plati i odlazi zadovoljan sa dobrom kupnjom...
update:motor kad odstoji preko noci, ujutro se upali,hvata gas i radi dok je na gasu(minutu,5 ili pola sata,pretpostavljam)-cim se pusti gas ugusi se,izgasi, i onda cijeli dan se moze samo upalit na leru i ne hvata gas...
Tadr3:
--- Citat: ivica.blaskovic - 13 Rujan, 2017, 13:26:14 ---odgovor na offtopic:mlad covjek koji nije majstor, kada ima lovu i vidi motor/skuter koji mu se svida, ne pita kakva je masina u buducnosti za odrzavanje, vec upali,odvozi probu,plati i odlazi zadovoljan sa dobrom kupnjom...
update:motor kad odstoji preko noci, ujutro se upali,hvata gas i radi dok je na gasu(minutu,5 ili pola sata,pretpostavljam)-cim se pusti gas ugusi se,izgasi, i onda cijeli dan se moze samo upalit na leru i ne hvata gas...
--- Kraj citata ---
resetiraj TPS
ivica.blaskovic:
resetirao tps, nema promjene.
jesu li ovo mozda naznake necistih injektora,vode u njima?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju