Tehnički kutak > Garaža

piaggio x8 200cc

<< < (2/4) > >>

elmirtravnik:
vozio sam serviseru nešto je radio ne znam sta.. sta je mogao? uzeo mi je 20km 80kn.. a auspuh ce se radit postavio sam ga da vidim kako se ponaša i kako zvuči a prezadovoljan sam..postavljen je i multivar i remen al nisam ev imao prilike jos probati na poslu sam a i kisa je ogromna pa cu s kolegom kuci a njeg ostavit ispred posla ..

aragonY:
Kad ovako pročitam "vozio sam serviseru ne znam šta je radio" hoće nešto da mi bude  :angry7: kasnije kad bude bio neki problem biti će tu tema ugasio mi se u vožnji, teško pali itd itd.  :nono:

elmirtravnik:
ko to još od servisera daje da mu krades zanat.. da imam alat ja bi radio sve posto 15 god vozim te stvarcice ali nazalost nemam ni ključ dvanesku pa sta bi bože moj..

Tomi_ZG:
Počni skupljat alat malo po malo,shvatit ćeš da od raznih samoprozvanih majstora nema kruha,svatko ko ima volje za šarafljenjem će si sam najbolje složit skuter,jedino netko ko je baš lajbek za mehaniku taj bolje da ne dira

elmirtravnik:
prije sam sve sam radio i guglao i tražio po netu,po forumima jer sam bio klinac a otac imao sve što mi treba.. godinu dana sam odvojen i ozenjen sa bebom u novoj kuci s garazom koja ima samo vrata.. :) skupit će se sta alata bože zdravlja i strpljenja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju