Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iphone 6s plus vs iphone 7
Marin.1:
Samo pazi da nebude 16 ili 32 gb ,malo je to za iphone
Imo sam priliku koristit oba dva modela ,samo sto ti je kod 6s+ veci ekran i tjt ostalo nema neke velike razlike
di.ky.73:
Morat cu dobro razmislit :)
Tomi_ZG:
--- Citat: Patr1k747 - 20 Lipanj, 2017, 18:11:12 ---Nema nikakvih problema , kao niti bilo koji iphone
--- Kraj citata ---
Ma kakvi,jedan član foruma kupio novi iphone kojem je tvornički iz kutije bio odlijepljen ekran ;D
Svi ti top mobiteli ne vrijede ni trećinu cijene,samo sranja s njima,imam podosta osobno takvog iskustva,a i hrpa ljudi oko mene,hoćeš iphone,samsung,lg...
Patr1k747:
neznam , ja sam imao sve iphone od 4 do 7/7+ i u obitelji S7, S6 , Z3, Z3c , Z2a i nikad niti sa jednim problem . Pogotovo s iphonom nikad primjedbe.
a za ovakve greske isto nikad cuo . Postoji garancija i dobis novoga :icon_thumright:
a to da ne vrijede to je istina , ali sta ces , ako hoces jedan od najboljih mobitela platis . Iako ja osobno nebi nikad isao preko 3000kn .
zrakoplovac:
--- Citat: Tomi_ZG - 21 Lipanj, 2017, 09:51:08 ---
--- Citat: Patr1k747 - 20 Lipanj, 2017, 18:11:12 ---Nema nikakvih problema , kao niti bilo koji iphone
--- Kraj citata ---
Ma kakvi,jedan član foruma kupio novi iphone kojem je tvornički iz kutije bio odlijepljen ekran ;D
Svi ti top mobiteli ne vrijede ni trećinu cijene,samo sranja s njima,imam podosta osobno takvog iskustva,a i hrpa ljudi oko mene,hoćeš iphone,samsung,lg...
--- Kraj citata ---
Misliš na mene? :P
Jbg, u svakom žitu ima kukolja...
I opet sam kupil ajfon :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju