Tehnički kutak > Garaža

aprilia scarabeo 125 GT

<< < (2/3) > >>

elmirtravnik:
hahha greška u automatskom pisanju mobitela mislio sam haman neka replika a ne "hasan" .. ugl znači da ne uzimam.. ima za njeg malossi multivar našao sam u servisu 287KM pa cu naručiti postaviti i vidjeti ima li ista od uloženog dobivenog

Tomi_ZG:
Nema koristi od auspuha na serijali već smo 300X pisali na forumu

Skuter slabije ide,izgore ventili ak se ne obogati smjesa,ali ljude to ne dira jer su valjda željni pažnje,da se svi okreću na cesti za njima dok prolaze na svom 125-200ccm skuteru  :dontknow:

Bolje te novce uloži u variomat,servis,gume,nebitno

elmirtravnik:
aBd variomat il ti ga multivar je prvi na skuteru.. listao sam forum i kažu da se stave rolice koje i dodju uz njeg.. multivar ulje i zračni filter prvo, pa put na more.. obisao sam prije par godina s nrgijem mc3 500km u jednom danu sa dvije osobe a malossi mhr replika i technigas bio na njemu pa msm da cu ovim more okusiti bez i jednog problema

balki:
Nemoj multivar od Malossija nego uzmi Polini Hi Speed variomat jer je bolji

elmirtravnik:
može vas prijedlog i pomoć..  kako ste me prepali sa tim rotax masinom odem sinoc gledat piaggia x8 200cc da dam u zamjenu za scarabeo.. okolo je očuvan ali je zivlji i okretniji i brzi moj scarabeo od njeg a on 125 ovaj 200.. doplate ne dajem već neke robe ,neke felge za auto i mobitel.. da li da mijenjam.. čim je okretniji i brzi scarabeo na x8 bi se vjerovatno trebao prenos servisirati.. sta da radim da li da zamijenim il da vozim rotax

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju