Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Zip 70 LC by ditek
ditek:
U procesu je štelivanja, nešto se počeo tušit na ful gasu.. trazi vecu diznu od pinasca.. danas sutra bude naštelan kolko tolko pa javim :)
ali ono što nisam ocekivo: start, međuubrzanja i odaziv su puno bolji nego s pinascom
Btw Pinaco nije na prodaju, nek stoji doma za sjećanje, imam poseban odnos s tim spuhom ;D
Dax:
Odlican auspuh,svaka cast,ovo sada mora ici pakleno dobro!
Ja sam se dvoumio izmedu njega i c16,ali prevagnulo je dosta stvari,prvo je bio dosta skuplji,drugo vrti se na nekih 12500 i tu je najaci,a i c16 je bio na paklenom popustu
Trebao bi biti deklariram od 11800-12800 sto je meni i vise nego previse za sport pro koj nije cackan
Samo sada ce namotaji vristat,sada bi trebala struja druga i jos jedan razlog zasto sam odustao
Ajde cekam da vidim kako ce to sada zujat njamiiiii
RunnerSukosan:
Lajk za zipa, i dalje mu nema ravnog :icon_thumright:
Sto se tice paljenja imate onu mvt selletru sa izlazom za svjetla.
Corector:
U bogati koje brasnarenje, dodjavola :headbang:
ditek:
Hvala :icon_thumright:
Mvt jedino i dolazi u obzir, ipak je pila za svaki dan, mora imat svjetla i mora pokretat vodenu nešto a ne da punim aku poslje svakog đira, a dolazi u obzir ako uleti neka za do 300kn :toothy12: inace mi ne pada na pamet
Btw jucer sam diznu sa 82 digo na 85 i osjeti se jako, sad je vec jaci na ful gasu, ima jos mali pad okretaja tak da ce ic 88 mislim.. na testnoj dionici pinaco je iso 102, a roost jucer nekih 107.. budem se poigro jos sa rolicama i TC-om, trenutno mix 3.5/4.1g i ljubicasti centralni bez TC-a.. jedan dan cu i gljivu probat :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju