Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Zip 70 LC by ditek
Corector:
Nek je i Zip midrace bez ikakvih teskih proracuna polozio, i ovjerio :notworthy:
--- Citat: dario007 - 15 Srpanj, 2017, 16:25:18 ---Al sta jest jest dobro si joj to postelao i sklopio!Jos jedan dokaz da prave i postelane turpije idu,ne trose i ne traze ulaganja i serafanja.
--- Kraj citata ---
Jest motoric je podesen i to onako "zdravo seljacki" bez nekog filozofiranja, znaci sve po osjecaju uz elementarne smjernice i dok se ne dobiju pravi rezultati.
I ovo je jedan od prvih koliko ja znam slucaja gdje je takav setup opterecen s dosta manje kilograma i ruku na srce al to znacajno utjece na vijek trajanja masine.
ljubo46:
Cekaj sad nisam shvatio jel to tak malo trosi s 19 karbom ili 21? Imao si prije 19 i kolika je razlika u ubrzanju? Daj mi jos reci koje lezaje radilice gore vozis ntn ali koja oznaka?
ditek:
Sa 21 karbom, a i sa 19 je isto trosio setup je isti osto s 19ice :) razlika se osjeti dosta sa 19 na 21.. koliko tocno nisam mjerio na štopericu al neznam preko parkinga sa 19 ide 90 a sa 21 navuce 95.. osjeti se bas od nule pa na dalje vise snage u svakom segmentu..
Ntn japan, koliko znam nemas tu za birat oznake ak mislis na zracnost.. kazes dimenziju i da ti te lagere :dontknow:
ljubo46:
Aha da to je to... tocno sam ocekivao takav odgovor.. :icon_thumright:
Mozda bi slagao nesto slicno pa da prekopiram setup hahah
Hvala ti na info..
dario007:
Ntn japanci ti dolaze u serijama pa ti se i brojevi na njima razlikuju.Zadnjih 5-6 oznaka je drugacije.Pitao sam ali nitko nije znao objasniti.Imas samo verzije sa 8 i 10 kuglica,ja ti vozim s 10 a mislim i da ditek ima iste.
Ovo su oznake na mom lezaju ako ti to sta znaci...
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju