Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Zip 70 LC by ditek

<< < (4/28) > >>

ditek:
 :icon_thumright:
dokazo se on odavno samo nekima nikad dosta.. proso je i krizevce i bjelovar, a uskoro ce i u viroviticu  :)

OUC AIR:
ja zbilja se divim kako je lijepo postelan  ;D i kako ide ali mi je skroz cudno kako moze bit potrosnja 3.8l ili dok ga ti vozis 5.5

ditek:
Bit ce to i bolje sad kad novi remen dođe.. treba ga pocastit s 80 kn za novog banda  ;D rolice su isto izubijane a semering slini vec 2 mjeseca..

Sto se tice potrosnje  :dontknow: imam vise svjedoka.. evo jucer zagreb-delnice natoceno 4.87l a tempo nije bio slab.. vise manje se 100 vozilo.. cura je tempo zadala da su i BB-i se mucili
po gradu mog cepanja je fastnrg bio svjedok..
postelano je vise manje kako treba ne zaljeva ga nepotrebno.. dizna 85 i zasto bi trosio 6 7 litara zbog toga

dario007:
Da i ja pohvalim vozilo tvoje djevojke,odma se on kiti tudjim perjem  :laughing9:

Al sta jest jest dobro si joj to postelao i sklopio!Jos jedan dokaz da prave i postelane turpije idu,ne trose i ne traze ulaganja i serafanja.

Ima li neki razlog zasto bas bando remen?

ditek:
Hahah moram malo :D ja sam prije puta maloj dao garanciju da to bez greske ide.. jedina briga je bila popet se gore iz rijeke i grobnika do jelenja jer je to valjda 30km voznje uz brdo.. na kraju kroz centar temperatura bila 66 c a do jelenja gore 56 c tako da je i tu polozio  ;D

Bando remen jer je najjeftiniji ofkors  :toothy9: 80kn, a piaggiov je 150kn.. a i bando je nesto duzi a to mi paše .. bio je bando vec prije gore pa znam da dobro radi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju